Küçük Kuzgun Metehan Parıltı ve Küçük Dila Nisa Sofiya Aksongur setin neşesi oldu

Star TV’de ilk bölümü Çarşamba (13 Şubat) akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek yeni dizisi Kuzgun’un, Küçük Kuzgun’u Metehan Parıltı ve Küçük Dila’sı Nisa Sofiya Aksongur, bitmez tükenmez enerjileri ve çocuksu halleriyle setin neşesi oldular. Oyunculuk yetenekleriyle de ağabeyleri ve ablalarının dikkatlerini çektiler.

Haberler 09.02.2019 - 09:31

  • 1

    Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik’in paylaştığı Kuzgun bu çarşamba Star TV'de başlıyor. Merak beklenen dizinin tanıtımından itibaren ise dikkat çeken iki isim var... Arduc'un çocukluğunu canlandıran Küçük Kuzgun Metehan Parıltı ve Biricik'in çocukluğuna hayat veren Küçük Dila yani Nisa Sofiya Aksongur. Peki ama kim bu iki çocuk... 

  • 2
    Küçük Dila yani Nisa Sofiya Aksongur, 2016 yılından itibaren çeşitli reklam filmlerinde oynadı. İlk dizi projesi ise Muhteşem Yüzyıl oldu. Nisa, sonrasında farklı tv dizileri ve sinema fimlerinde de yer aldı.
  • 3
    Küçük Kuzgun’u oynayan Metehan Parıltı’nın ise  ilk projesi. Metehan, Layla Şirin Atölye’den oyunculuk eğitimi alıyor...
  • 4

    Yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Bahadır İnce’nin yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı Kuzgun’un kadrosunda güçlü isimler var: 

    Settar Tanrıöğen, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu, Aytek Şayan, İpek Erdem, Derya Beşerler, Erdal Küçükkömürcü.

  • 5

    Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan dizide, Barış Arduç Kuzgun’ Burcu Biricik de Dila karakterlerini canlandırıyor.

  • 6

    Onların çocukluklarını ise Metehan Parıltı ve Nisa Sofiya Aksongur canlandırıyor. 

  • 7

    Kuzgun’ 13 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star TV’de başlıyor !

    KUZGUR FRAGMAN (TIKLA İZLE)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız