Kylie Jenner bağış eleştirilerine yanıt verdi

Kaza geçiren makyözü Samuel Rauda'nın (26) tedavi masraflarını karşılamak yerine yardım kampanyasına bağış çağrısı yaptığı için eleştirilen Kylie Jenner (23) sessizliğini bozdu. 23 yaşındaki kozmetik milyoneri "Herkes ne kadar yardımsever olduğumu bilir" diye cevap verdi.

Haberler 24.03.2021 - 06:31

  • 1
    Dünyada kendi servetini edinen en genç milyarder (Self-Made Billionaire) olan Kylie Jenner, kaza geçiren makyözü Samuel Rauda'nın (26) 120 bin dolar tutan tedavi masraflarını karşılamak yerine yardım kampanyasına 5 bin dolar gönderip bağış yaptığı için kendisine yöneltilen eleştiri oklarına cevap verdi.
  • 2
    Jenner, "Bu yanlış anlatımı düzeltmenin benim için önemli olduğu düşünüyorum. Sam benim makyajcım değil, artık onunla kişisel bir iletişimimiz yok ama birkaç yıl önce çalıştık" dedi.

  • 3
    Jenner, şu an çalıştığı makyaj sanatçısı Lyndsey Ariel'in Samual Rauda hakkında yaptığı paylaşımını gördüğünü ve hemen onu arayıp Sam'e ne olduğunu öğrendiğini açıkladı.
  • 4
    Daha sonra Samuel Rauda'nın ailesinin ona yardım için bir internet sayfası açtığını öğrendiğini sözlerine ekleyen Jenner, daha fazla insana ulaşması için de kendi sosyal medya sayfasından paylaşım yaptığını açıkladı.

  • 5
    Jenner, ayırca kendisini tanıyanların ne kadar yardımsever olduğunu bildiğini vurguladı. Ünlü yıldız, sonra da takipçilerini olumlu düşünmeye ve bu zor zamanlarda hem onun için hem de sevenleri için dua etmeye davet etti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız