Lindsay Lohan’ın nişanlısıyla yeni kavga görüntüleri

ABD’li oyuncu Lindsay Lohan’ın Rus işadamı nişanlısı Egor Tarabasov ile geçen yıl Mikonos sahilinde ettikleri kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Lohan, bu görüntüler hakkında açıklama yaptı.

Haberler ntv.com.tr 07.08.2016 - 10:32 Son Güncelleme : 07.08.2016 - 10:41

  • 1

    AYRILIK GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

    ABD’li oyuncu Lindsay Lohan’ın Rus işadamı nişanlısı Egor Tarabasov ile çalkantılı ayrılık süreci gündemden düşmüyor.

  • 2

    KAVGA GÖRÜNTÜLERİ

    “Kötü Kızlar” filmiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncunun son olarak Egor Tarabasov ile kavga görüntüleri ortaya çıktı.

  • 3

    'SKANDAL' YORUMLARI

    Geçen yıl Yunanistan’ın Mikonos Adası sahilinde ikilinin kavga ettikleri görüntüler yeni bir skandal olarak adlandırıldı.

  • 4

    ÖNCE KAVGA, SONRA ÖZÜR

    Geçtiğimiz günlerde 23 yaşındaki Tarabasov’un kendisini ortak arkadaşları Dasha Pashevkina ile aldattığını iddia eden Lohan, Londra’daki dairesinde nişanlısıyla kavga etmiş, kavga sesleri üzerine polis evin kapısını kırarak içeri gitmişti. Lohan daha sonra nişanlısının kendisini aldattığı haberini sosyal medyadan paylaşarak kamuoyunu kendi özel meselesiyle meşgul ettiği için özür diledi.

  • 5

    MİKONOS KAVGASINA DAİR AÇIKLAMA

    Üst üste gelen skandal haberlerden sonra 30 yaşındaki oyuncu sessizliğini bir kez daha bozarak, Mikonos sahilindeki kavga görüntüleri için açıklama yaptı. Daily Mail’e konuşan ünlü oyuncu, nişanlısı için, “Çok içkiliydi ve çıldırdı” dedi.

  • 6

    "HİÇBİR KADINA VURULAMAZ"

    “Şimdi fark ediyorum ki bir ilişkiyi sadece aşk için sürdüremezsiniz” diyen Lohan, “Hiçbir kadına vurulamaz ve hiçbir kadın yaptığından özür dilemeyen biriyle birlikte kalamaz” şeklinde konuştu.

  • 7

    LONDRA KAVGASINA DAİR AÇIKLAMA

    Oyuncu, geçtiğimiz günlerde Londra’daki Knightsbridge apartmanında bulunan dairesindeki kavga görüntülerinin basına yansıması hakkında da açıklama yaptı.

  • 8

    "BENİ BOĞMAYA ÇALIŞTI"

    Ortaya çıkan görüntülerde, evinin balkonunda, Lohan’ın, “Lütfen yardım edin. Beni boğmaya çalıştı. Neredeyse öldürüyordu” diye bağırması kameralara yansımış ve komşular tarafından polis çağrılmıştı.

  • 9

    "BANA SALDIRDI"

    O gece yaşananları anlatan Lohan, tüm gece birlikte dışarıda olduklarını, eve geldiklerinde kendisinin yattığını ama nişanlısının tekrar dışarı çıktığını söyleyerek, nişanlısı için, “Eve tekrar geri geldiğinde kendisi gibi değildi, çok öfkeliydi ve bana saldırdı” dedi.

  • 10

    "İLK DEFA OLMADI"

    “Bu ilk defa olan bir şey değildi. Bu bir sorun zaten. Ama bu sefer başkaları da gördü. Ben kimseyi çağırmadım, zaten Los Angeles polisi benimle yeterince uğraşmıştı” şeklinde konuştu.

  • 11

    YÜZÜĞÜ HLA PARMAĞINDA

    Londra’daki kavganın ardından Fransa’da bir arkadaşının yanına giden Lohan, o günden beri Rus nişanlısıyle birlikte görülmedi.

    Hala nişan yüzüğünü parmağında taşıyan oyuncu, tek istediğinin evlenmek ve çocuk sahibi olmak olduğunu, ancak şu anda bunların gerçekleşeceğinden emin olmadığını söyledi.

  • 12

    "ÇOK AŞIK OLDUM"

    “Ben ona gerçekten çok aşık oldum. Ama o benim güvenimi kırdı ve bana kendimi korumasız hissettiriyor” dedi.

    İlişkiyi düzeltmek için çalıştığını söyleyen Lohan, nişanlısı için “Her şey onun yüzünden” yorumunu yaptı.

  • 13

    "KİŞİSEL MESELELER"

    Lohan, sansasyonel kavga olayının ve nişanlısının kendisini aldattığı iddialarının ardından sosyal medyadan bir açıklama yapmış, yaşadıkları için “kişisel meseleler demişti. Sorunlarının çözümü için yalnız bırakılmaya ihtiyacı olduğunu söyleyen oyuncu, şunları yazmıştı:

  • 14

    "DÜNYADA DAHA ÖNEMLİ ŞEYLER VAR"

    “Kişisel yaşamıma saygı duyulup yapılan spekülasyonlar durdurulursa minnettar olacağım. Ne yazık ki kişisel bir mesele benim kontrol edebileceğimden daha fazla kamusal hale geldi. Eğer nişanlım ve ben kendi sorunlarımızı kendimiz tartışabilirsek çok memnun olacağım. Dünyada bizim ilişkimizden daha önemli şeyler var. Lütfen bizi kişisel sorunlarımızı çözmemiz için yalnız bırakın.”

  • 15

    "SİZİ MEŞGUL ETTİM, ÖZÜR DİLERİM"

    Lohan daha sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda işadamı sevgilisiyle ilişkisinin düzelmesini umduğunu söyleyerek şunları yazmıştı:

    “Sevgili arkadaşlar, ben iyiyim, sağlıklıyım. Yakın arkadaşlarımla zaman geçiriyorum. Özel sorunlarımı ortaya saçtığım için özür dilerim. Korkmuş ve üzgündüm. Hepimiz hata yaparız. Üzücü olan şu ki, benimkiler her zaman çok kamusal oluyor. Geçen yıllarda çok fazla ruhsal arayışa girdim. Sahip olduğum iyi kalpten ziyade daha net bir zihnim olmalıydı."

  • 16

    "KIZGIN DEĞİLİM"

    “Sosyal medya bir iş alanı ve içinde yaşadığımız dünya haline geldi. Niyetim karışık mesajlar göndermek değildi. Belki bir şeyler düzelebilir. Belki de düzelmez. Umarım düzelebilir. 30 yaşındayım ve aşk ve nezaketle dolu bir hayatı hak ediyorum. Kızgın değilim. Yanımda olan herkese teşekkür ederim."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız