Madonna: Baskı altında, ezilmiş hissediyorum

Dünyanın en büyük popstarlarından biri olan 58 yaşındaki Madonna, bir dergiye yaptığı açıklamalarda toplumsal normlara uyan bir hayatı olmadığı için her zaman kendisini baskı altında ve ezilmiş hissettiğini anlattı.

Haberler ntv.com.tr 10.01.2017 - 21:27

  • 1
    Harper's Bazaar dergisine kapak olan Madonna, gündelik hayatını, dünya turnelerini ve erkeklerle olan ilişkilerini paylaştı.
  • 2
    “Kendimi her zaman ezilmiş hissettim” diyen Madonna, “İnsanların bunu saçma bulacağını biliyorum. Başarılı, zengin ve beyaz bir pop starım. Ama kariyerim boyunca kadın olmam ve geleneksel bir hayat yaşamamam dolayısıyla başıma gelmeyen kalmadı” ifadelerini kullandı.
  • 3
    Madonna “Kendime geleneksel olmayan bir aile kurdum. Kendimden 30 yaş genç erkeklerle ilişkilerim oluyor. Bu insanları rahatsız ediyor, hatta ne yapsam insanların rahatsız olduğunu düşünüyorum” sözlerini kullandı.
  • 4
    Madonna yaşadığı son ilişkiler arasında 2008 ve 2010 arasında beraber olduğu kendisinden 29 yaş genç olan Brezilyalı Jesus Luz, 2014 yılında beraber olduğu 25 yaşındaki model Aboubakar Soumahoro ve şu anda beraberlik yaşadığı 29 yaşındaki dansçı Timor Steffens bulunmakta.

    Son eşi olan yönetmen Guy Ritchie ise kendisinden 9 yaş gençti.
  • 5
    50’li yaşlarını yaşayan Madonna müzik yapmaya neden devam ettiği sorusuna ise “Bu benim için nefes almak gibi bir şey” şeklinde cevap verdi.
  • 6
    Bütün itirazlarına ve hissettiği baskıya rağmen hala içinde savaşacak gücü olduğunu söyleyen Madonna, “Ben politik biriyim ve ifade özgürlüğüne inanıyorum. Yaşımın ilerlemesi mücadele etmem gerekliliğini değiştirmiyor”  ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız