Madonna’nın elleri başka yüzü başka yaşta

Önceki gün New York’taki etkinlikte genç görünen yüzüyle objektife yansıyan Madonna’nın ellerindeki çizgiler görenlerin dikkatini çekti. Peki ama Madonna'nın yaşını belli eden ellerine tezat genç görünen yüzünün sırrı ne?

Haberler ntv.com.tr 15.11.2016 - 07:49

  • 1

    GÖRÜNTÜSÜ DİKKAT ÇEKTİ

    New York’ta önceki gün gerçekleştirilen UFC 205 etkinliğinde objektife takılan Madonna, dış görünümüyle dikkat çekti.

  • 2

    YÜZ VE EL FARKI

    58 yaşındaki pop kraliçesi, yüzüne bakıldığında her zamankinden daha genç görünürken, ellerinin yaşını gösterdiği fark edildi.

  • 3

    YILLARIN ETKİSİ ELLERİNDE

    1984 yılında ‘Like A Virgin’ şarkısıyla üne kavuşan ve o günden bu yana gerek şarkıları gerekse de sahne şovlarıyla zirveden inmeyen Madonna’nın, geçen yılların etkisini ellerinde taşıdığı görüldü.

  • 4

    TEK KUSURU ELLERİ

    Deri ceketi, kusursuz makyajı ve akseuarlarıyla göz dolduran Madonna’nın ellerinin üzerindeki kırışıklıklar fotoğraflara yansıdı.

  • 5

    YÜZÜ YAŞINDAN GENÇ

    Ünlü şarkıcının pek çok yüzükle süslediği ellerinin, oldukça genç görünen yüzüyle tezat oluşturması dikkat çekti. Madonna ellerinin farklı yüzünün farklı yaşta görünmesinin nedeni ise  mükümmel makyajı. Ünlü şarkıcı doğru makyaj sayasinde yaşından çok daha genç gösteriyor ancak elleri yaşını gizlemesine engel oluyor.

  • 6

    TRUMP'I PROTESTO ETTİ

    ABD başkanlık seçimleri esnasında Hillary Clinton’ı destekleyen ve kampanyada bizzat yer alarak Clinton’a oy isteyen Madonna, son olarak, Donald Trump’ın zaferi sonrası başlayan protestolara katılmasıyla gündeme geldi.

  • 7

    "ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ"

    "Asla vazgeçmeyeceğiz" diyen Madonna, New York'ta Trump'u protesto eden binlerce kişinin arasındaydı.

  • 8

    "BÜTÜN DÜNYA BİZE GÜLÜYOR"

    Madonna, seçim öncesinde Hillary Clinton için sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında Trump'ın kazanma şansına karşı bütün dünyanın kendilerine güldüğünü, halkın uyanması gerektiğini, bunun bir reality show olmadığını söylemişti.

  • 9

    CLINTON'A OY İSTEDİ

    Trump seçilirse Amerikalılar olarak zor duruma düşeceklerini anlatan Madonna, bin bir zorlukla kazandıkları paraların duvar örmek için kullanılacağını, bütün siyasetçilerin yalan söylediğini, en güvendikleri siyasetçinin bile yalancı olduğunu söylemiş ve Clinton'a oy istemişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız