Magazin turu (2 Şubat 2017)

Aslıhan Doğan'dan Ahmet Kural'a, Ahu Yağtu'dan Caner Erkin'e hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? İşte kısa magazin haberleri...

Haberler 02.02.2017 - 10:34 Son Güncelleme : 02.02.2017 - 10:38

  • 1

    'Ne efkarı, eğlence'

    Barcelona'da top koşturan, milli futbolcu Arda Turan ile 2 yıllık ilişkilerini 2,5 ay önce bitiren Aslıhan Doğan Kuruçeşme'de bir mekânda gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi. Oldukça kalabalık bir arkadaş grubuyla eğlenen Doğan, mekan çıkışında gazetecilerin "Efkâr mı dağıttınız?" sorusuna, "Hayır efkâr dağıtacak bir durum yok. Eğleniyoruz" diye karşılık verdi.

  • 2

    Kutlama gecesi

    Ahmet Kural ve Şinasi Yurtsever, rol aldıkları ‘Çalgı Çengi İkimiz’ filmiyle iki milyonun üzerinde seyirciyi sinema salonlarına çekmelerinin ardından önceki gece mekân mekhan gezerek filmin başarısını kutladı. Mekân içerisinde hayranlarının yakın markajı altında kalan Kural, üç güzelle gece boyu birlikte eğlendi.
    Kural mekândan arkadaşlarıyla birlikte çıkarken, üç güzel de Kural’ı takip etti. Grup, ardından bir bara geçerek sabahın ilk ışıklarına kadar kurtlarını döktü.

    AHMET KURAL GECELERDE

  • 3

    Kardeşiyle eğlendi

    Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu, önceki akşam Asmalımescit’te bulunan Corridor adlı mekanda eğlendi. Erkek kardeşi Batu ile çalan müzikler eşliğinde oldukça eğlenen Ahu Yağtu, yaklaşık 4 saat dans etti. Mekan çıkışı soruları yanıtsız bırakan oyuncu, kardeşiyle birlikte bindiği taksi ile evinin yolunu tuttu.

  • 4

    Kamuflaj değil soğuk

    Sevgilisi Bengisu Uzunöz ile mayıs ayında evlenecek olan Sarp Apak, önceki akşam Arnavutköy’deydi. Görüntülenince panikleyen oyuncu, “Bizi nasıl tanıdınız?” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Kapüşonlu ve bereli bir halde dolaşan Apak, “Kamuflaj değil, soğuktan korunma yöntemi” diyerek espri yaptı.

  • 5

    Velayeti almakta kararlı

    Caner Erkin, önceki gün Bebek'te objektiflere takıldı. Uzun süre kaldığı bankadan çıkan futbolcu ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. Eski eşi Asena Atalay'ın oğulları Çınar'ın nafakasının ödenmediği gerekçesiyle dava açmasıyla ilgili sorular hakkında Erkin; "Ben zaten oğlumun bütün giderlerini karşılıyorum. Bundan sonra oğlumun velayetini alabilmek için de her şeyi yapacağım" dedi.

    "ONDAN HER ŞEYİ ALACAĞIM"

  • 6

    Düğün tarihini açıkladı

    Ekranlara uzun bir aradan sonra dönmeye hazırlanan Gizem Karaca, önceki gün Etiler'de bir AVM'de görüntülendi.  Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Gizem Karaca, "11 Şubat'ta ekranlara dönüyorum. İnanılmaz heyecanlı ve mutluyum. İlk defa çift karakter canlandıracağım daha fazla bilgi veremem" dedi. İş adamı Kemal Ekmekçi ile olan ilişkilerinin güzel gittiğini belirten güzel oyuncu, "Her şey şuan çok güzel gidiyor. İnşallah bu yaz evlenmeyi düşünüyorum. En geç eylül olur sanırım" şeklinde konuştu.

  • 7
    İkinci kez yan yana

    Rafet El Roman’la evliliğini bitiren Ceren Kaplakarslan, önceki gün Arnavutköy’deydi
    Ceren’in yanında 3 ay önce Akmerkez’de görüntülendiğinde “Tanımıyorum, yoldan geçen adam” dediği erkek arkadaşı vardı. Çift aşk sorularını yanıtsız bıraktı.
  • 8
    Hediye telaşı

    Zuhal Topal önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Eşi ve çocuğu ile birlikte AVM’ye geldiğini ve oyun salonunda oyunlar oynadıklarını söyleyen Topal, bir arkadaşı için doğum günü hediyesi alıp stüdyoya geçeceğini sözlerine ekledi. Topal, alışverişi ardından AVM’den ayrıldı.
  • 9
    Ailesinden ayrılmıyor

    İçerde dizisinin başarılı oyuncusu Yıldıray Şahinler önceki gün eşi Gizem Şahinler ve bebekleri Sabahattin Ali ile birlikte İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
    Dizi çekimleri setinden kalan vaktini ailesi ile yakından ilgilenerek değerlendiren başarılı oyuncu, AVM’deki alışveriş turunun ardından bir kafeye geçerek günün yorgunluğunu attı.
  • 10

    Hesap çekişmesi

    İrem Derici, sevgilisi Lider Şahin ile Zorlu Center'da yemek yedi. Neşe içinde geçen yemeğin finalinde masaya hesap gelince ikili ödemek için birbiriyle yarıştı. Şahin'in uzandığı pusulayı kapan Derici, çekişmeye son noktayı koydu: "Aşkım bugün hesaplar benden, sana ödetmeyeceğim!"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız