Magazin Turu (21 Şubat 2018)

Tarkan'dan Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çiftine hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler 21.02.2018 - 15:51

  • 1

    İKİNCİ YIL YEMEĞİ

    Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, ikinci evlilik yıldönümlerini kutladı.

    Karaköy Mürver Restoran’da önceki akşam baş başa yemek yiyen ünlü çift, çıkışta objektife mutluluk pozu verdi. Tatlıtuğ,  “Yemek yedik, başka bir organizasyon yapmayacağız” dedi.
  • 2

    "KALBİM SAHNEDE ATIYOR"


    Azra Akın, önceki gün Etiler’de ev eşyaları satan bir mağazada görüntülendi.

    Haldun Dormen’le Almanya’da sergilenen ‘Daha Neler’ adlı tiyatro oyununda rol alan Akın, ”Kalbim bu aralar sahnede atıyor. Seneye Türkiye’de olacağız” dedi.
  • 3

    BABA GÖBEĞİ

    Baba olmaya hazırlanan Tarkan, önceki gün Ulus’ta stüdyo çıkışı objektiflere takıldı.

    Kilo aldığı dikkat çeken Megastar'ın objektiflere yansıyan göbeği dikkat çekti. Tarkan gazetecilere el sallayarak aracına bindi.
  • 4

    "BİR CANAVAR VAR"

    Keremcem'den müzikal müjdesi
    Yazar Emmanuel Robles’un kitabandan tiyatroya uyarlanan ‘Özgürlüğün Bedeli’ oyunu önceki akşam Şişli Kenter Tiyatrosu’nda sahnelendi.

    Oyunu izleyenler arasında olan Keremcem, sevgilisi İlay Erkök’un işleri nedeniyle kendisine eşlik edemediğini belirtti. Şimdilerde senaryo okuduğunu belirten Keremcem, “7-8 senaryo okudum. Birçok dizi yayından kalkıyor. Hoş değil ama 'reyting' denen bir canavar var. Bizim de onunla mücadele ettiğimiz dönemler oldu. Herkese Allah kolaylık versin. Setlerde olmayı seviyorum” dedi.
  • 5

    "İNSAN MUTLU OLAMIYOR"

    Şarkıcı Derya Uluğ, önceki gece2’nci yaş gününü kutladı.

    Uluğ’u doğum günü partisinde İrem Derici, Cem Belevi ve Burak King gibi sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Derici “Yalnızlık sizi üzüyor mu?” sorusuna, “Yalnız olmak insanı üzüyor. Aile, sektör, konser, memleket meseleleri akılda dönerken de insan mutlu olamıyor. Evet ben mutsuzum” şeklinde cevap verdi.
  • 6

    "ÖRF VE ADETLERİMİZ VAR"

    Sinemada ağladı

    Evlilik hazırlıkları yapan Arda Turan ve Aslıhan Doğan önceki gün İstinyePark AVM’deydi.

    Çifte, Arda Turan’ın kardeşi Okan Turan ile sevgilisi Katre Yırtıcı eşlik etti. Dörtlü sinema katına inerek ‘Hadi Be Oğlum’u izledi. Çift hamilelik iddialarını yalanlayarak, “Bizim örf ve adetlerimiz var, ayıp etmeyin” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız