Magazin Turu (28 Ocak 2018)

Gökçe Bahadır'dan Cem Yılmaz ile Ozan Güven'e hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa kısa magazin turu...

Haberler 27.01.2018 - 14:02

  • 1

    "SADECE BİZ VARIZ"

    Cem Yılmaz ve Ozan Güven, Asmalımescit’teki Soho House adlı mekanda yemek yedi.

    Yılmaz’ın sarı kaplama Mercedes aracıyla mekana giden oyuncular, muhabirlere selam verdi. İkili, “Sadece biz varız. Siz ne sanmıştınız ki?” sözleriyle gazetecilere takıldı.

    Cem Yılmaz’ı sarı kaplama Mercedes aracıyla mekana ön kapıdan giriş yapan Yılmaz ile Güven, görüntülenmemek için mekanı arka kapıdan terk etti. Ancak görüntü vermekten kurtulamayan ikili gazetecileri karşısında görünce, “Sadece biz varız. Siz ne sanmıştınız ki?” diyerek muhabirlere takıldı.

  • 2

    "DAVA ŞUBAT'TA GÖRÜLECEK"

    Sedef Avcı önceki gün Akmerkez’deydi. Bir diziden alacağını tahsil edemediği için yapımcı şirkete 160 bin liralık dava açan ünlü oyuncu, konuyla ilgili sorulara “Dava şubatta görülecek, şu an konuşamam” yanıtını verdi.

    Avcı, “Romantik Komedi 3”ün Engin Altan Düzyatan sakallarını kesemediği için çekilemediği iddiasına da yanıt verdi: “Yeni filmin çekilmemesinin nedeni Engin’in sakalıyla alakalı değildi. Genel olarak bütün oyuncuların programı uymadı.”
  • 3

    SEVGİLİSİNİ YALNIZ BIRAKMADI

    Ata Demirer, önceki akşam tek kişilik müzikli gösterisi “Ata Demirer Gazinosu” ile BKM sahnesindeydi.

    Ünlü komedyeni izleyenler arasında yeni sevgilisi Alara Bozbey de vardı. Çift, mekan çıkışı birlikte objektiflere poz verdi.
  • 4

    BAHARDA EVLENİYORLAR

    İbrahim Büyükak, nişanlısı Nurdan Beşen’le Arnavutköy’de objektiflere takıldı. 

    Baş başa kahvaltı yapan çift, bahar aylarında nikah masasına oturacaklarını söyledi. Düğünün yurtdışında olacağını belirten Büyükak, “Kafamızda 3-5 yer var ama henüz karar veremedik” şeklinde konuştu.
  • 5

    "HER ŞEY BAŞTAN ÇEKİLİYOR"

    Oyuncu Altan Erkekli, Akmerkez’de görüntülendi.

    Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu’nun oynadığı ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’ dizisinin kadrosunda yer alacağı konuşulan Altan Erkekli, projeyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Erkekli, “Dizideki durumum muallak. Ne olacağım belli değil. Yönetmenin yeniden değiştiğini biliyorum. Proje en baştan çekiliyor" dedi.
  • 6

    SEVENLERİNİ KIRMADI

    ‘Ufak Tefek Cinayetler’de rol alan Gökçe Bahadır, Zorlu AVM’de objektiflere takıldı.

    Tek başına mağazaları dolaşan ünlü oyuncu, hayranlarından ilgi gördü. Fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen Bahadır, çok yoğun çalıştığını ve başka bir uğraşa vakti kalmadığını belirtti.
  • 7

    “BARIŞMAK İÇİN SAHNESİNE GİDERİM”

    Serdar Ortaç, önceki gün eşi Chloe Loughnan ile İstinye Park’taydı.

    Dargın olduğu Ebru Gündeş’le artık barışmak istediğini açıklayan ve “Barışmak için sahnesine giderim” diyen Ortaç’a ünlü şarkıcının konserine gidip gitmediği soruldu. Yeni albüm çalışmalarına devam eden Ortaç, “Şu an stüdyodayım, gece gündüz çalışıyorum. Vakit bulup gidemedim ama gideceğim” dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız