Magazin turu (9 Ocak)

Melisa Sözen'den Müjde Uzman'a Gözde Türkpençe'den Deniz Akkaya'ya hangi ünlü nerede görüldü, ne dedi? Kısa magazin haberleri...

Haberler 09.01.2017 - 14:08 Son Güncelleme : 09.01.2017 - 14:10

  • 1

    Kahve molası



    ‘Cesur ve Güzel’ dizisinde oynayan Gözde Türkpençe, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Çekimlerin iyi gittiğini söyleyen oyuncu, AVM’de kısa bir tur attıktan sonra The House Cafe’ye geçerek yorgunluk kahvesi içti.
  • 2

    Arkadaş toplanması



    Kiralık Aşk'ın Seda Berensel'i Müjde Uzman, geçtiğimiz gün Zorlu AVM’de objektiflere yansıdı. Bir arkadaşıyla buluşacağını belirten oyuncu, daha sonra arkadaşıyla buluşacağı restorana geçti. Öğle yemeği eşliğinde arkadaşıyle sohbet edip, hasret gideren Uzman yemek sonrasında ise bir taksiye binerek evinin yolunu tuttu.
  • 3

    'Her an evlilik olabilir'



    Melisa Sözen’in Mor ve Ötesi’nin solisti Harun Tekin’le ilişkisi evliliğe doğru gidiyor. Sözen, önceki akşam Cihangir’de karın keyfini çıkardı. ”Bu güzelliği senede bir kez ya yaşıyoruz ya da yaşamıyoruz. Muhteşem bir görüntü” diyen ünlü oyuncu “Harun Bey’le ufukta evlilik var mı?” sorusu üzerine “Her an bir sürpriz olabilir” diye yanıt verdi.
  • 4

    Çok üşüdü



    Sibel Can, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Soğuk havadan şikayet eden Can, AVM’de kısa bir alışveriş turunun ardından Masa Restaurant’ta geçerek yorgunluk kahvesi içti.
  • 5

    ‘Kar kötülükleri temizleyecek’




    Model Özge Ulusoy alışveriş yapmak için geldiği bir AVM'de görüntülendi. Güzel model İstanbul’u esir alan kar yağışıyla ilgili, “Kar kötülükleri temizleyecek. Bizler de korkup eve kapanmayacağız. Teröristlerin karşısında sinmeyeceğiz” şeklinde konuştu.
  • 6

    "Magazinden uzak birisiyim"



    Geride bıraktığımız 2016’da aramızdan ayrılan usta oyuncu Tarık Akan’ın küçük oğlu Yaşar Özgür Üregül, önceki gün Etiler’de kız arkadaşıyla birlikte görüntülendi. Kar yağışını fırsat bilerek romantik bir yürüyüş yapan çiftin keyfi, basın mensuplarını görünce kaçtı. Üregül, muhabirlere “Ben magazinden uzak birisiyim. Görüntü almayın lütfen” ricasında bulundu.
  • 7

    Dönerse Senindir ekibi Antalya’da



    Şu sıralar vizyonda olan ‘Dönerse Senindir’ filminin oyuncuları, Bakü galasının hemen ardından soluğu Antalya’da aldı.

    Murat Boz ve Yasemin Allen, Antalyalı sinemaseverler ile buluştu. Boz ve Allen sinemaseverlere yoğun ilgileri için teşekkür ederken, hatıra özçekimi yapmayı da ihmal etmedi.
  • 8

    Çocuklara özel gün



    Futbolu bıraktıktan sonra yorumculuğa soyunan Necati Ateş, geçtiğimiz gün çocukları Emre ve Ege ile bir AVM’deydi. Oğullarıyla mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Ateş, boş gününü çocuklarına ayırdığını belirtti. Necati Ateş, daha sonra çocukları Emre ve Ege ile birlikte bir mekana geçerek burada yemek yiyip sohbet etti.
  • 9

    "Boyun eğmeyeceğiz"



    Emre Kaya önceki akşam Zorlu Center’daydı. Yoğun kar yağışı nedeniyle alışveriş merkezine sığındığını söyleyen Kaya, ülkede yaşanan terör olayları hakkında, “Yaşanan olaylar beni çok üzdü. Ancak şunu herkes bilsin ki Türkiye bir bütündür ve bölünemez. Kimseye boyun eğmeyeceğiz” dedi.
  • 10

    Anne-kızın alışveriş keyfi


    Sunucu Deniz Akkaya, geçtiğimiz akşam kızı Ayşe ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı. Kızı Ayşe ile geldiği Zorlu AVM'de mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Deniz Akkaya, "Ayşe'nin eksikleri var, onları tamamlamaya geldik" dedi. Akkaya, alışverişin ardından kızı ile birlikte bir mekana geçerek yemek yedi.

  • 11

    Derya Şensoy İstanbul'a döndü

    Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu’nun 2 yıllık evliliğinin bitme nedeni olarak gösterilen Derya Şensoy, Datça’dan İstanbul’a döndü. Kardeşi Ferhan ve bir arkadaşıyla buluşan Şensoy’un Levendoğlu ile Datça’da tatil yaptığı öne sürülmüştü. Genç oyuncu aşk iddialarına karşı sessizliğini korudu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız