Magazin ve sanat turu (2 Ağustos 2018)

2 Ağustos 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 02.08.2018 - 17:54

  • 1

    ABD’li reality show yıldızı Kim Kardashian, tahliye edimeksizin müebbet hapis cezası alan 63 yaşındaki Alice Marie Johnson’u affetmesi için Donald Trump ile yaptığı görüşmenin detaylarını anlattı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    BOŞANMA AÇIKLAMASININ ARDINDAN EŞİNDEN İDDİALARA YANIT

    Milan'da forma giyen millli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Twitter adresinden yaptığı açıklamayla eşi Sinem Çalhanoğlu'dan boşanacağını açıkladı. Çalhanoğlu'nun boşanma duyurusunun ardından eşi Sinem Çalhanoğlu bir yanıt mesajı yayınladı. Sinem Çalhanoğlu hamile olduğu iddialarını doğrularken aldatmanın ise yaşanmadığını dile getirdi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    ATA DEMİRER: KARGALAR YİMEDEN SEN Yİ

    Çanakkale’nin Bozcaada ilçesinde, turizm baskısı altında kalan bağcılığın desteklenmesi için düzenlenen bağ bozumu turlarına, ünlülerin desteği sürüyor. Bozcaada aşığı komedyen ve oyuncu Ata Demirer de çavuş üzümü üretimini desteklemek amacıyla bağbozumu yaptı, topladığı üzümlerin tadına baktı. “Yimelere doyamayacaksınız” diyerek, herkesi Ada'ya davet eden Demirer, "Kargalar yimeden sen yi" diyerek çavuş üzümüne yeni bir reklam spotu buldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    2018'İN EN İYİ GİYİNENLERİ (5 YAŞINDA LİSTEDE)

    İngiliz Tatler dergisinin geleneksel olarak yayınladığı en iyi giyinenler listesinde bu yıl beş yaşındaki Prens George da yer aldı. 30 güçlü isimden oluşan listede Kate Middleton, Amal Clooney, Dua Lipa gibi ünlüler de var.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    "TUBA MI BENİ KISKANACAK?"

    Tuba Büyüküstün ile sevgilisi Umut Evirgen’in arasının açılmasına sebep olduğu iddia edilen Bade İşçil, “Tuba mı beni kıskanacak? Harika hatun kendisi" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 6

    GUARDIANS OF THE GALAXY EKİBİ KOVULAN JAMES GUNN'A SAHİP ÇIKTI

    Eleştirdiği Donald Trump destekçileri tarafından geçmişte attığı cinsel içerikli tweetler deşifre edilen ve bu nedeniyle yapım şirketi Disney tarafından işine son verilen Galaksinin Koruyucuları serisinin yönetmeni James Gunn’a, filmin oyuncuları sahip çıktı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    80'LERİN EFSANE KOMEDİ DİZİSİ ALF EKRANA DÖNÜYOR

    1980’li yılların efsane komedi dizisi ALF yeniden çekiliyor. Warner Bros’un hazırlayacağı dizide, yeni bir aile ve çevresinde yeni karakterlerin yer alması bekleniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    SİNEM KOBAL'DAN İDDİALARA YANIT: DUYARSIZLIK VE ACIMASIZLIK

    Kenan İmirzalıoğlu iki yıl önce dünyaevine giren Sinem Kobal, bebeğini kaybettiği iddialarını yalanlayarak "Duyarsızlık ve acımasızlık" ifadelerini kullandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 9

    YENİ ZELANDA BAŞBAKANI, İTALYAN PARLAMENTERİN İZİNDE

    Dünyada görevi başındayken doğum yapan ikinci kadın başbakan olan Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern, doğum izni sonrası işbaşı yaptı. Ardern, konuşma yapacağı Birleşmiş Milletler toplantısına bebeğini de götüreceğini söyledi. Ardern için, bebeğiyle toplantılara katılmasıyla tanınan Avrupa Parlamentosu İtalyan üyesi Licia Ronzulli’nin izinden gittiği yorumları yapıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    "ARKADAŞLARIMIZ VAHŞİ BİR PİTON YAKALADI"

    ABD-İngiltere ortak yapımı Strike Back dizisinde rol alan Yasemin Allen çekim yaptıkları ormanda ekip arkadaşlarının yakaladığı pitonu kucağına aldı. Allen o anları sosyal medyadan yayınladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 11

    İNANILMAZ AİLE 2'DEN YENİ REKOR (TARİHE GEÇTİ)

    Vizyona girdiği ülkelerde yılın en öne çıkan gişe performanslarından birini sunan İnanılmaz Aile 2 (Incredibles 2) dünya genelinde 1 milyar dolar hasılatı aştı... İşte Shrek’ten Minyonlar’a, Kayıp Balık Nemo’dan Kayıp Balık Dori’ye ABD'de en çok izlenen, en yüksek hasılat getiren ve IMDb'de en çok seyirci oyu alan animasyonlar...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    ELÇİN SANGU'NUN YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU

    Elçin Sangu’nun son anda oynamaktan vazgeçtiği Can Kırıkları adlı dizi için Hande Doğandemir’e teklif götürüldü. Olumlu geçen görüşmelerde Doğandemir ile prensipte anlaşıldığı öne sürüldü.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    LEONARDO DICAPRIO 22 YAŞ KÜÇÜK SEVGİLİSİYLE TATİLDE

    Oscarlı aktör Leonardo DiCaprio (43), 21 yaşındaki Arjantinli sevgilisi Camila Morrone ile St. Tropez'de tatil yapıyor. Geçtiğimiz Aralık ayından bu yana birlikte oldukları konuşulan ancak yan yana görüntü vermekten kaçınan çift, önceki gün lüks bir yatta objektiflere takıldı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    5 YENİ DİZİ ÖNERİSİ (NETFLIX REHBERİ)

    Netflix Ağustos ayında, heyecanla beklenen bir dizi yapımın prömiyerine ev sahipliği yapıyor. Sıradan bir finans danışmanının kara para aklama işine girmesini konu alan Ozark, ikinci sezonuyla geri dönüyor. Merakla beklenen yeni sezon, 31 Ağustos'ta prömiyer yapıyor. Ağustos'un öne çıkan bir diğer içeriği ise Simpsonlar’ın yaratıcısı Matt Groening’ten geliyor. Dahi yapımcının yeni dizisi Disenchantment, alkolik bir prenses ve sıradışı arkadaşlarının eğlenceli maceralarını ekrana taşıyacak. İşte Netflix ağustos rehberi

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 15

    BİR AY ÖNCE DOĞUM YAPAN CANDICE SWANEPOEL İKİ ÇOCUĞUYLA PLAJDA

    Süper model Candice Swanepoel, biri bir yaşında, diğeri henüz bir aylık oğluyla plajda görüntülendi. Ünlü model doğum kilolarından büyük ölçüde kurtulmasıyla dikkat çekti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    ÇUKUR'UN SENA'SI DİLAN ÇİÇEK DENİZ HARRY POTTER STÜDYOLARINDA

    Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yaz tatilini Türkiye ve yurtdışında sürdürüyor. Ünlü isimler tatillerinde çekilen renkli kareleri sosyal medyadan paylaşmayı da ihmal etmiyor. İşte ünlüler tatil manzaraları

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    ASLI TANDOĞAN'DAN MAKYAJSIZ PAYLAŞIM

    İkinci kez anne olmaya hazırlanan ve ailesiyle birlikte Bodrum tatiline devam eden Aslı Tandoğan da makyajsız paylaşım akımına katıldı.


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    "SEVDİĞİNİZİ GÖSTERMEKTEN KORKMAYIN"

    Ünlü isimler kediye, köpeğe ya da birden fazla sevimli dosta sahipler. Kimi evinde, kimi bahçesinde barındırıyor. Kimi ise sadece seviyor. İşte Bensu Soral'dan Murat Boz'a, Lady Gaga'dan Khloe Kardashian'a, Elçin Sangu'dan Hakan Çalhanoğlu'a ünlülerin sevimli dostları ve hayvan sevgisi

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    EN POPÜLER FİLMLER

    Game of Thrones’un Khal Drogo karakteriyle ünlenen Jason Momoa’nın başrolde yer aldığı Aquaman, 21 Aralık'ta seyirciyle buluşacak olmasına rahmen şimdiden zirveye yerleşti. DC filmi, yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir veri tabanı IMDb'nin Ağustos verilerinde ilk üçe girdi. İşte IMDb verilerine göre Ağustos ayının en popüler 50 filmi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    KONYASPOR'DAN LA CASA DE PAPEL'Lİ TANITIM

    Atiker Konyaspor yeni sezon tanıtımı Türkiye'de ilgiyle izlenen La Casa de Papel kostümleri ve dizide çalan Ciao Bella şarkısıyla yaptı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA İZLE)
  • 21

    MADONNA GELECEĞİN RONALDO'SUNU YETİŞTİRİYOR

    Vogue dergisinin İtalyan edisyonuna konuşan popun kraliçesi Madonna, kendisinin sıradan bir futbolcu annesi olduğunu söyleyerek Portekiz’de futbol oynayan oğlunun, geleceğin Cristiano Ronaldo’su olabileceğini belirtti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    "MÜZİĞİM RUHSAL BİR YOLCULUĞU ANLATIYOR"

    Kamança sanatçısı Mark Eliyahu, "Müziğim farklı türlerden etkilenen duygusal bir karışım, farklı kültürlerin birleşimi ve ruhsal bir yolculuğu anlatıyor" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    SIRA DIŞI ALIŞVERİŞ MANZARALARI

    Marketler, tıpkı havaalanları ya da tren garları gibi hayatın en doğal hallerinin ortaya çıktığı yerler. Bazen öyle manzaralar görürsünüz ki alışveriş yapıyor gibi değil de film izliyor gibi hissedersiniz. İşte marketlerde yakalanan en ilginç anlar...


    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    HAYATI BELGESEL FİLM OLUYOR

    Kadınların seçme ve seçilme hakkı için mücadele eden, Kadınlar Halk Fırkası'nı kuran, hayatına 20 roman, 300 hikaye sığdıran Nezihe Muhiddin'in hayat mücadelesi yeniden gün yüzüne çıkarılacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 25

    URARTULAR'IN GEÇMİŞİ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

    Van'daki Çavuştepe Kalesi'nde önceki yıl kazı ve onarım çalışmaları sırasında ortaya çıkarılan 2 bin 750 yıllık nekropol alanında, Urartular'ın ölü gömme adetlerine ilişkin bulgulara ulaşıldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 26

    DİYARBAKIR 6. KİTAP FUARI İÇİN GERİ SAYIM

    Diyarbakır 6. Kitap Fuarı, 25-30 Eylül 2018 tarihleri arasında TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 27

    2 BİN YIL SONRA SEYİRCİ İLE BULUŞUYOR

    Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan ve Roma döneminden kalma 2 bin yıllık Ayaş Antik Kenti, perdelerini 'Ayaş Antik Tiyatro Festivali' için açacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 28

    MÜSLÜM'DEN İLK GÖRÜNTÜLER

    Müziğin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayatını anlatan ve 26 Ekim 2019'da seyirciyle buluşacak Müslüm filminin yeni teaser yayınlandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 29

    TEMMUZ AYINA DAMGA VURAN MAGAZİN OLAYLARI

    Medya Takip Merkezi’nin (MTM), Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı temmuz ayı magazin raporu açıklandı. Birbirinden çarpıcı gelişmelerin yaşandığı aya damga vuran olay, Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik ile İntizar’ın görüntülerinin basına yansıması oldu. Açılan davalar ve yaşanan polemikler de ay boyunca magazin gündeminde yer alan konu başlıklarındandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 30

    NEŞET ERTAŞ İÇİN ÖZEL PUL BASILDI

    Kırşehir Belediyesi, 2'nci Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali için özel pul bastırdı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 31

    16. ULUSLARARASI BODRUM BALE FESTİVALİ ZORBA İLE BAŞLADI

    Kültür ve Turizm Bakanlığı Opera Balesi tarafından bu yıl 16’ncısı düzenlenen Uluslararası Bodrum Bale Festivali, tarihi Antik Tiyatro'da 'Zorba' adlı bale gösterisiyle başladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 32

    ALMANYA’DAKİ 'IRKÇILIK' TARTIŞMALARINA KATILDI

    Mesut Özil'in ırkçılığa maruz kaldığını savunarak Almanya Milli Takımı'nı bırakmasının ardından, Türk asıllı Alman oyuncu Sibel Kekilli de kökeni sebebiyle oyunculukta eşit şansa sahip olmadığını, insanların gruplandırılmasının son bulması gerektiğini söyledi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 33

    ÖNÜMÜZDEKİ YIL VİZYONA GİRECEK FİLMLER

    Süper kahraman filmlerinden bilim kurguya, korku filmlerinden animasyona kadar birçok film şimdiden vizyon takvimindeki yerini almış durumda. Gelin hep birlikte 2019 yılında sinemada izleyeceğimiz en heyecan verici filmlere bir göz atalım...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız