Magazin ve sanat turu (2 Şubat 2021)

2 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 02.02.2021 - 17:55

  • 1

    Justin Bieber ile Hailey Baldwin'e özel tasarım yeni otomobil

    Kanadalı şarkıcı Justin Bieber ile model eşi Hailey Baldwin servet değerindeki lüks otomobilleriyle görüntülendi. Çevredekilerin ilgi odağı olduğu ikili ve özel tasarım otomobilin değerinin yaklaşık 75 milyon lira olduğunu öne sürüldü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Ünlü rap şarkıcısı Silento cinayetten tutuklandı

    Amerikalı rap şarkıcısı Silento, kuzenini öldürmekle suçlanarak tutuklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Belçim Bilgin ve arkadaşlarından önce test sonra parti

    Belçim Bilgin, yeni yaşını önceki gün dostlarıyla birlikte kutladı. Parti düzenleyen 38 yaşına giren oyuncu, Fatih’teki bir mekanda aralarında Beren Saat, Kenan Doğulu, Esra Dermancıoğlu gibi ünlü isimlerin de olduğu bir kutlama gerçekleştirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 4

    Rita Ora karantinayı bu otelde geçirecek

    Ülkesi İngiltere’de salgın yasaklarını hiçe sayarak doğum günü kutlaması yapan ve tepki çeken Rita Ora, TV programı için gittiği Avustralya’da katı salgın kurallarına uymak zorunda kaldı. Ünlü şarkıcı, ülkeye ayak basar basmaz lüks otelde karantinaya girecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Tom Holland Örümcek Adam 3 setinde: Kemerlerinizi bağlayın

    Tom Holland, Örümcek Adam 3 setinden hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Setten bir fotoğraf yayınlayan Holland filmin hayranlarına, "Kemerlerinizi bağlayın" diyerek seslendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 6

    Gonca Kakar, Aleyna Çalışkan ve fenomen Doğan Keser Survivor 2021'de

    Survivor 2021'e yedek kadrodan Gonca Janset, Aleyna Çalışkan ve fenomen Doğan Keser katıldı. İşte ayrıntılar ve yarışmacıların bilgileri...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 7

    Oyuncu Evan Rachel Wood'dan Marilyn Manson'a taciz suçlaması: Artık susmayacağım

    Oyuncu Evan Rachel Wood, şarkıcı Marilyn Manson tarafından tacize uğradığını açıkladı. Wood, "Bu tehlikeli adamı ifşa etmek ve daha fazla insanın hayatını mahvetmesini engellemek için herkese sesleniyorum. Artık sessiz kalmayacak birçok kurbanın yanındayım" diye konuştu. 

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Halle Berry: 7 yaşındaki oğlumla toplumsal cinsiyet kalıplarını tartışıyorum

    Hollywood yıldızı Halle Berry, oğlunu cinsiyet yargılarına dair sürekli yeniden düşünmeye zorladığını açıkladı. Berry, "5 yaşına girdiğinden bu yana kız ve erkek çocukları arasındaki farkların ve kız çocuklarından daha üstün olduğunu düşünmenin ona nasıl öğretildiğini görüyorum" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Sol Yanım 10. yeni bölüm 2. fragman

    Star'ın sevilen dizisi Sol Yanım'ın 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölüme bir itiraf damga vuruyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 10

    Saray hakkında yeni iddia: Almanya'da ABD'nin desteğiyle filmi çekildi

    Rusya devlet televizyonu Rossiya 1, muhalif Aleksey Navalnıy'ın Devlet Başkanı Vladimir Putin'e ait olduğunu iddia ettiği sarayla ilgili filmin ABD'nin desteğiyle Alman film stüdyosu Black Forest'ta çekildiğini aktardı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Cardi B'den yeni single

    Dünyaca ünlü Amerikalı rap şarkıcısı Cardi B, bu hafta Up adlı yeni single'ını çıkarıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 12

    Hollywood tabelasında değişiklik yapan 6 kişi tutuklandı

    Los Angeles'taki Mount Lee tepesinde bulunan meşhur "Hollywood" tabelasını değiştiren 6 kişi tutuklandı. Aralarında model Julia Rose'un da bulunduğu ekip, yaptıkları eylemle meme kanserine dikkat çekmek istediklerini öne sürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Merve Dizdar: Kişi nasıl görünmek istiyorsa, öyle görünür

    Şu sıralar Masumlar Apartmanı dizisiyle gündemde olan oyuncu Merve Dizdar yapıtğı açıklamada, "Kişi nasıl görünmek istiyorsa, öyle görünür. Ama oyuncu Merve olarak; bugün bir rol gelir kaşımı alırım, bir rol gelir sarışın olurum, bir rol gelir saçımı kestiririm, bir rol gelir kilo alırım" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Barış Manço, Moda'daki evinde düzenlenen konserle anıldı

    Şarkıcı, besteci, söz yazarı ve televizyon programcısı Barış Manço vefatının 22. yılında Moda'daki evinde düzenlenen bir konserle anıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    Akrep 9. yeni bölüm fotoğrafları

    Perşembe günü yeni bölümüyle Star'da ekrana gelecek olan Akrep'te, Ferda’nın cinayetin ardından gizlice çektiği ve Aras’ın Berna’yı suya attığı görüntüleri içeren harici disk Perihan’ın adeta kara kutusu olan, Hacer’in eline geçiyor. Köşeye sıkışan Ferda, sonraki adımını planlıyor. İşte Akrep'in 9. yeni bölüm konusu ve fotoğrafları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Beşiktaş'ta tarihi eser operasyonu: Bizans ve Osmanlı dönemlerine ait eserler

    Beşiktaş'ta düzenlenen tarihi eser operasyonunda Bizans ve Osmanlı dönemlerine ait taşınmaz mimari eserlerden söküldüğü değerlendirilen 71 adet çeşitli form ve biçimlerde kültür varlıkları ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alınırken, ele geçirilen eserler de İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün avlusunda sergilendi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17

    300 yıllık tahta oyuncak Gaziantep Oyun ve Oyuncak Müzesi'nde

    Orta Asya’da yapıldığı tahmin edilen 300 yıllık tahta oyuncak, Gaziantep Oyun ve Oyuncak Müzesinde sergileniyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18

    Kylie Jenner'dan kızı Stormi'ye 3. doğum günü kutlaması

    Reality show yıldızı ve girişimci Kylie Jenner'ın kızı Stormi, dünyanın en şanslı çocuklarından. Jenner, rap şarkıcısı eski sevgilisi Travis Scott ile birlikteliğinden olan kızı için evde gösterişli bir 3'üncü yaş günü kutlaması yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 19

    Defne Joy Foster mezarı başında anıldı

    Oyuncu Defne Joy Foster ölümünün 10'uncu yılında Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    İş Sanat’ın ilk 20 yılı 'Hatırlıyorum' sanal sergisinde

    İş Sanat, 20 yıllık sahne geçmişinden bir seçkiyi sanatseverlerin ilgisine sunuyor. 'Hatırlıyorum: İş Sanat’ın İlk 20 Yılı' başlıklı sergide; klasik müzikten caza, danstan çocuk oyunlarına, şiir ve hikaye dinletilerinden yerli projelere uzanan etkinliklerin video, afiş, broşür ve fotoğrafları yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Portakal ağaçları arasında yükselen 2 bin 700 yıllık tarih

    Mersin'de tek parça kaya kütlesi oyularak oluşturulan şimdilerde portakal ağaçları arasında kalan 2 bin 700 yıllık anıt, görkemini koruyor. 9 metre yüksekliğindeki anıtın, milattan önce 7'nci yüzyılda Yunanları yenen Asur Kralı Sanherip’in zafer anıtı olduğu üzerinde duruluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Dünyanın en önemli kısa film festivalinde Türkiye’den iki film yarışıyor

    Dünyanın en önemli kısa film festivali olarak gösterilen Fransa’nın Clermont-Ferrand Kısa Film Festivali ilk kez online olarak düzenleniyor. Festivalin "Lab" ve "Uluslararası Yarışma" bölümünde Türkiye'den birer film yer alıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Kayseri'de iki ilçenin 'gilaburu' rekabeti

    Kayseri'de Akkışla ve Bünyan ilçelerinde yetişen 'gilaburu meyvesi' iki ilçede rekabete neden oldu. Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, gilaburunun coğrafi işaret belgesinin Bünyan'a ait olduğunu söylerken, Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan ise "Gilaburu Akkışla'da yenir ve içilir" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? (1 Şubat ayrıntılar)

    Suvivor'da dün akşam ikinci dokunulmazlık oyunu ardından her iki takım da yemek ödülü için oyun alanındaydı. Peki, ödül oyununu kim kazandı? İşte 1 Şubat Pazartesi Survivor'dan ayrıntılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Günlük burç yorumları - 2 Şubat Salı

    Astrolog Murat İpek'ten 2 Şubat 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları…

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız