Magazin ve sanat turu (27 Aralık 2018)

27 Aralık 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 27.12.2018 - 16:45 Son Güncelleme : 28.12.2018 - 14:31

  • 1

    "ROLE AYAKKABILARLA HAZIRLANDIM"

    Kariyeri boyunca boyunca eşitlik için mücadele eden ABD Yüksek Mahkeme yargıcı Ruth Bader Ginsburg’ün hayatından esinlenerek sinemaya uyarlanan On the Basis of Sex (Eşitlik Savaşçısı) adlı film, cuma günü vizyona giriyor. Filmin başrol oyuncusu Felicity Jones ntv.com.tr’nin sorularını yanıtladı. Jones, “Role hazırlanırken bir hafta önce ayakkabıları giyip, sete her gidişimde garip ısınma egzersizleri yaptım. Çekimlerden önce tuzlu ve biberli haşlanmış yumurta yedim” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    HİNDİ PAYLAŞIMI OLAY OLDU

    Dünyaca ünlü futbol adamı David Beckham sosyal medya sayfasından hindi kestiği fotoğrafları takipçileriyle paylaştı. Hindi anlamına gelen turkey (Turkey) ifadesini Türkiye zanneden, Türk hayranlar fotoğrafın altına yorum yağdırdı. Troller de devreye girince olanlar oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 3

    VEFA BOZACISI ARTIK TEK DEĞİL

    İstanbul'un Vefa semtinde 142 yıl önce kurulan Vefa Bozacısı'nın varislerinden Yusuf Ziya Vefa'nın ölümüyle başlayan hukuk mücadelesinde yeni gelişme... Sadık Efendi'nin torunları, kardeşi İbrahim Efendi'nin torunlarına açtıkları davayı kaybetti. Bu kararla birlikte Vefa Bozacısı artık tek olmayacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    PUTİN’İN ALTIN TUVALETLİ LÜKS UÇAĞI

    Rusya Devlet Başkanı Putin’in 390 milyon sterlin değerindeki, ‘Uçan Kremlin’ denilen altın tuvaletli lüks uçağının içi hasta bir gencin ziyareti esnasında görüntülendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 5

    2018'İN EN İYİ MÜZİK KLİPLERİ BELİRLENDİ

    Billboard dergisi, 2018'in en iyi 50 müzik klibini belirledi. İşte Beyonce ile Jay-Z'den Drake'e, Childish Gambino'dan Ariana Grande'ye, Dua Lipa'dan Travis Scott'a pek çok ünlü müzisyenin yer aldığı klipleri içeren "en iyi müzik klipleri" listesi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    HÜLYA AVŞAR'DAN GİRİŞİMCİLERE TAVSİYELER

    Yeni Nesil Girişimcilik Zirvesi'nde konuşan Hülya Avşar, girişimci olacaklara tavsiyelerde bulundu. Avşar konuşmasında, "Bir başkasının ne diyeceğini düşünmeden yaptığınız şey ilerde en başarılı iş olacaktır" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 7

    EN ÇEKİCİ 100 ERKEK

    2018 biterken yıla damga vuranlar da belli oluyor. IMDb 2018'in en çekici erkeklerini belirleri. İşte Top 100...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 8

    ÜNLÜ ÇİFT EVLİLİK HABERİNİ DOĞRULADI

    Ünlü şarkıcı Miley Cyrus ile Liam Hemsworth evlendi. Çift, önceki günlerde çıkan evlendikleri haberlerini sosyal medya paylaşımlarıyla doğruladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    MASTERCHEF TÜRKİYE YARIŞMACISI SURVİVOR'A MI KATILIYOR?

    Survivor 2019 için hazırlıklara devam eden sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın yaptığı paylaşım Masterchef Türkiye yarışmacısı Hakan Kanık'ın Survivor'a katılacağı yönünde yorumlandı. Daha önce ise Turabi yaptığı paylaşımda dördüncü kez Survivor'a gideceğinin sinyalini vermişti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 10

    EDDIE MURPHY VE 10 ÇOCUĞU BİR ARADA

    Ünlü oyuncu Eddie Murphy, 10 çocuğuyla Noel kutlaması nedeniyle bir araya geldi. İşte Murphy’nin en büyüğü 29, en küçüğü 10 haftalık olan çocukları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 11

    YILIN 100 DİZİSİ


    Yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bir veri tabanı IMDb, yılın en popüler 100 dizisini sıraladı. İşte 2018'e damga vuran yapımlar...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 12

    "ORADA BENİM ÇOCUĞUMUN HAKKI VAR” (TAZMİNAT DAVASI AÇIYOR)

    Şarkıcı Berkay, bir gece kulübünde kendisine yumruk attığını iddia ettiği futbolcu Arda Turan'a tazminat davası açacağını açıkladı. Berkay çıkamadığı konserlerde maddi hasara uğradığını dile getirerek, "Orada benim çocuğumun hakkı var” dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    TRUMP NOEL GÖRÜŞMESİ YAPTIĞI ÇOCUĞU İKNA EDEMEDİ

    ABD Başkanı Donald Trump'ın Noel için telefonda görüştüğü ve "Hala Noel Baba'ya inanıyor musun?" dediği ilkokul öğrencisi Collman Lloyd konuştu. Collman, "Marjinalin ne demek olduğunu bilmiyordum. Noel Baba'ya hala inanıyorum" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 14

    LÜKS PARTİ İÇİN 500 BİN DOLAR HARCADILAR

    Her yıl anne Kris Jenner’ın ev sahipliği yaptığı Kardashianlar'ın yılbaşı partisine bu yıl Kim Kardashian ve Kanye West ev sahipliği yaptı. Yapay kar yağdırılan, 200 kişiye yemek verilen ve büyük güvenlik önlemlerinin alındığı parti 500 bin dolara mal oldu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 15

    ÜNLÜLERİN OBJEKTİFİNDEN KAR MANZARALARI

    İstanbul'da dün akşam etkili olmaya başlayan kar yağışı gün içinde devam etti. Vatandaşlar ve birçok ünlü isim kar temalı fotoğraflarını sosyal medyadan yayınladı. İşte ünlülerin objektifinden kar manzaraları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 16

    "NE İLE SUÇLANDIĞIMA BAKIN, GERÇEKTEN İNANAMIYORUM"

    Masterchef yarışmasıyla ünlenen Murat Özdemir'in papağana yaptığı işkence görüntülerini yorumlayan Emel Müftüoğlu sosyal medyadaki tepkiler üzerine, "Ne ile suçlandığıma bakın, gerçekten inanamıyorum" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 17

    ARAMIZDAN AYRILANLAR

    2018 yılında birçok ünlü isim hayatını kaybetti. İşte 2018'de milyonların kalbinde taht kurmuş aramızdan ayrılan yabancı ünlü isimler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    KADIN DİZİSİNİN YILDIZI ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ SAFARİYE ÇIKTI

    Kadın dizisinin yıldızı Özge Özpirinçci sevgilisi Burak Yamantürk'le birlikte Afrika'ya gitti. Yamantürk'le birlikte çıktığı safariden kareleri yayınlayan Özpirinçci, "Haber alamazsanız bilin ki safaride dayanamadık" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 19

    DEFİNECİLER 1800 YILLIK MOZAİK BULDU

    Manisa'nın Demirci ilçesindeki Sidas Antik Kenti'nde, tarihi eser kaçakçıları tarafından 2 metre çukur açılarak bulunan mozaiğin yaklaşık bin 800 yıllık olduğu belirlendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 20

    'FENOMEN BABAANNE'DEN DİSNEY FİLMİ AFİŞİ

    Microsoft Paint'te yaptığı resimlerle ünü sosyal medyada yayılan Concha Garcia Zaera, Walt Disney'in vizyona girecek olan yeni filmi Marry Poppins Returns'ün dünya prömiyerinde kullanılacak olan afişi tasarladı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 21

    FAZIL SAY İKÜ SAHNESİNE ÇIKIYOR

    İstanbul Kültür Üniversitesi, 2019’un ilk konserinde dünyaca ünlü besteci ve piyanist Fazıl Say’ı konuk ediyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 22

    HIDIRLIK TABYASI EN BÜYÜK İNTERAKTİF MÜZE OLACAK

    Kültür ve Turizm Bakanlığ'ınca, Edirne Balkan Tarihi Müzesi olarak işlevlendirilmesine karar verilen, Balkan Savaşlarında Edirne savunmasında karargah olarak kullanılan Hıdırlık Tabyası tarihe ışık tutacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 23

    VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU

    Damla Sönmez’in performansıyla adından söz ettiren, bir kadının özgürleşme hikâyesini anlatan, yeni yılın merakla beklenen yerli filmlerinden Sibel'in vizyon tarihi belli oldu. 22 Şubat'ta vizyona girecek filmin 27 Aralık’ta ve 1 Ocak’ta iki özel gösterimi olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 24

    ÇUKUROVA 12. KİTAP FUARI İÇİN GERİ SAYIM

    Çukurova 12. Kitap Fuarı, 5-13 Ocak 2019 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. 

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız