Magazin ve sanat turu (30 Kasım 2020) 

30 Kasım 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu... 

Haberler 30.11.2020 - 17:15

  • 1

    Diego Maradona'nın kızı Dalma Maradona'nın gözyaşları: Orada beni bekle

    Boca Juniors ile Newells Old Boys arasında oynan maçı izleyen Diego Maradona'nın kızı Dalma Maradona gözyaşlarına boğuldu. Dalma Maradona yaptığı açıklamada, "Seni çok seviyorum ve hayatımın sonuna kadar seni savunacağım. Yıkılmış durumdayım ama devam edeceğim. Orada beni bekle" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 2

    Sean Connery'nin ölüm nedeni belli oldu

    İlk James Bond olarak sinema tarihine geçen Oscar'lı usta aktör Sean Connery'nin ölüm nedeni açıklandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 3

    Bu hikayede bir gariplik var: Kylie Jenner'dan Banu Alkan'a mesaj

    Banu Alkan, kendisini taklit etmekle suçladığı ve hayranlarıyla birlikte etkileşim yağmuruna tuttuğu Kylie Jenner'ın kendisine bu kez mesaj attığını öne sürdü.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 4

    Müsabaka öncesi uyuşturucu aldığını itiraf eden Mike Tyson: Bırakamıyorum, üzgünüm

    15 yıl aradan sonra Roy Jones'e karşısına gösteri maçına çıkan Mike Tyson, müsabaka öncesi esrar içtiğini söyledi. “Ben buyum” diyen boksör, "İçmeyi bırakamıyorum. Maçlar sırasında içiyorum. İçmek zorundayım” ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 5

    Kürklerimi bağışlayacağım diyen Bülent Ersoy'a ÇYDD'den yanıt: Kabul edilmesi söz konusu değildir

    Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki bir kürk mağazasından alışveriş yaparak tepkilere neden olan Bülent Ersoy'un "Kürklerimi bağışlayacağım" açıklamasına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nden açıklama geldi. Açıklamada, "Bu bağışın kabul edilmesi söz konusu değildir" denildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 6

    Barack Obama'dan biyografi filminde başrol için Drake'e onay

    Önceki ABD Başkanı Barack Obama, henüz gündemde olmasa da yakın gelecekte hayatını anlatacak biyografik filmde kendisini ünlü rap şarkıcısı Drake’in oynayabileceğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 7

    Ivana Sert: Şampuanıma asit koydular

    Modacı Ivana Sert, kariyerinin ilk yıllarında başına gelenleri anlattı. Sert, Türkiye'ye ilk geldiği yıllarda aynı evde kaldığı kızların kendisini kıskandığı için şampuanına asit koyduklarını dile getirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 8

    John Travolta destek veren hayranlarına teşekkür etti

    John Travolta, dört ay önce kaybettiği 29 yıllık eşi Kelly Preston’ın ardından yaşadığı zor günlerde kendisine destek olan hayranlarına sosyal medyadan teşekkür etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 9

    ABD Box Office 27-29 Kasım 2020: Animasyon filmi The Croods: A New Age zirvede

    ABD'de salgın gölgesinde açılan sinemalarda hafta sonu seyirci rakamlarına göre derlenen Box Office rakamları belli oldu. Haftanın yeni filmi animasyon filmi The Croods: A New Age ilk haftasında zirveye yerleşti. İşte ABD 27-29 Kasım 2020'nin gişe rakamları...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 10

    Bileğini burkan Joe Biden’a Donald Trump’tan zeytin dalı

    ABD’de halihazırda başkanlık görevini sürdüren ancak seçim yenilgisini kabul etmeyen Donald Trump, köpeğiyle oyun oynarken ayak bileğini burkan yeni seçilmiş başkan Joe Biden’a geçmiş olsun mesajı gönderdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 11

    Birleşik Krallık dizinin gerçek zannedilmesinden endişeli

    Birleşik Krallık hükümeti gerçek olaylardan esinlenerek kurgulanan bir drama dizisinin gerçek olarak algılanmasından dolayı endişeli olduğunu bildirdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 12

    Sinem Kobal hamilelik kilolarını uzaktan dersle verdi

    Kızı Lalin'i dünyaya getirdikten kısa bir süre sonra eski formuna kavuştuğu görülen Sinem Kobal'ın nasıl zayıfladığı merak konusuydu. Eşi Kenan İmirzalıoğlu ile ilk bebek mutluluğu yaşayan Kobal'ın 'uzaktan ders' alarak kilo verdiği öğrenildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 13

    Düzce’de kazı çalışmalarında Medusa heykeli bulundu

    Düzce’de, Konuralp Prusias ad Hypium Antik Kenti'ndeki kazı çalışmalarında, Yunan mitolojisinde gözlerine bakanı taşa çeviren yılan saçlı dişi canavar olarak bilinen Medusa heykeli bulundu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 14

    Ekranın yeni çifti Sol Yanım'daki Serra ve Selim

    Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği, Star TV’de ekran yolculuğuna başlayan Sol Yanım dizisi, ilk bölümüyle seyirciyi Serra ve Selim’le tanıştırdı. Hayat ritimleri çok farklı olan Serra ve Selim’in tesadüflerle başlayan yolculuğu, ekranların yeni çiftinin müjdesini verdi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 15

    Alanya'daki Syedra Antik Kenti gün yüzüne çıkarılıyor

    Antalya'nın Alanya ilçesindeki Syedra Antik Kenti'nde yapılan çalışmalar ile Hellenistik, Roma, Bizans ve Anadolu Selçuklu eserleri gün yüzüne çıkartılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 16

    Beykoz’da yaklaşık 500 milyon yıllık fosiller bulundu

    Beykoz 2020 Sempozyumu'nda konuşan Prof. Dr. Süha Göney, İstanbul Beykoz Kanlıca’da Kambriyen döneme ait 450-500 milyon yıl öncesinden canlı fosilleri bulunduğunu söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 17

    Denizin altında 900 yıllık kayıp hazine keşfedildi

    Güney Koreli arkeologların deniz altında buldukları arasında yaklaşık bin yıl öncesinden kalma altın sikkeler var. Hazinenin Kuzey Song Hanedanlığı'na ait olduğu düşünülüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 18

    Tiyatro camiasının güler yüzlü ağabeyi: Erdal Tosun

    Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Erdal Tosun, vefatının 4'üncü yılında anılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 19

    The Flash dizisinin çekimleri pozitif vaka nedeniyle durduruldu

    The CW serisi The Flash'ta çalışan bir ekip üyesinin Covid-19 test sonucunun pozitif çıkması nedeniyle dizinin Vancouver'daki çekimlerine ara verildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 20

    MasterChef'te Uğur Yılmaz Deniz diskalifiye oldu: İşte açıklaması

    MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Geçen hafta boyunca yarışmacılar dokunulmazlık için mücadele etti. Barbaros, Emir ve Eray eleme potasına gitti. Daha önce Acun Ilıcalı'nın disklifiye olduğunu açıkladığı MasterChef Uğur'a ne oldu? İşte MasterChef Türkiye'de dün akşam yaşananlar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 21

    Türk sinemasının bilge yönetmeni Ahmet Uluçay anılıyor

    Yönetmenliğini üstlendiği Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak ve Bozkırda Deniz Kabuğu filmleriyle tanınan yönetmen Ahmet Uluçay, vefatının 11. yılında yad ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

  • 22

    Haftalık burç yorumları (30 Kasım- 6 Aralık 2020 haftası burcunuzu neler bekliyor?)

    Pazartesi günü 2020 yılının son Ay tutulmasına şahit olacağız. Ay tutulmaları aynı zamanda bir dolunay dönemidir. Her dolunay da bir farkındalık zamanı olarak karşımıza çıkar. İkizler Yay burcu üzerinde olacak tutulmanın ilk etkisini 5 Haziran’da deneyimlemiştik. Demek ki Haziran’dan beri hayatımızda olup biten ne varsa bu hafta bir tamamlanma sürecine ulaşır. Aralık’ta bu sefer Yay burcundaki Güneş tutulması ise somut yeni başlangıçları hayatımıza taşır. Bu dönemde yaşadığımız değişimlerin, ikinci perdesini 6 ay sonra (Mayıs-Haziran 2021) bir sonuca ulaştıracağımızı bilmeliyiz. 18 aylık süreçte aynı burç aksı (İkizler-Yay) üzerinde meydana gelen tutulmaların sonuncusu ise 2022 Ocak ayında olacak. Demek ki bu hafta hayatımızda olup bitenleri bir yıl boyunca olgunlaştırma fırsatı yakalayabiliriz. İkizler Yay burçları, eğitim, yazılı/ sözlü iletişim, yolculuklar, yabancılar, uluslararası konular, merak, öğrenme, tanıtım, kardeşler, haberleşme konularını kapsar. Ülke genelinde de iletişimin yabancı ülkelerle olan bağlantıların aktif bir sürece girdiğini gözlemleyeceğiz. Tutulmanın etkisiyle, zihnimizi kurcalayan, merakımızı uyandıran konulara eğilmek isteyebiliriz. Aynı zamanda İkizlerdeki Ay tutulması, ruhsal olarak ikilemler arasında kalabileceğimizi vurgular. Sinir sisteminde gerginlik hissedilebilir. Kova burcunun yükseldiği tutulma haritasında, Güneş, Batı’nın bekçisi Antares ve Ay Doğu’nun bekçisi Aldebaran sabit yıldızları ile kavuşum yapıyor. Olumlu kullanıldığı takdirde öfke kontrolü, abartılı kararları, cesaret, başarı ve liderliği sembolize eden bu yıldızların gölge yönleri, ilişkilerde gerginlik yaratan, öfkeden doğan zararlarla baş etmek zorunda kalınmasını temsil eder. İkizler’de tutulan Ay’ın yönetici gezegeni Merkür de Akrep burcunda olacağı için, yaralayıcı, iğneleyici ifadelerden kaçınmak doğru olacaktır. Astrolog Nigar Bostan'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık Burcu yorumları….

    HABER DETAY - TIKLA OKU 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız