Magazin ve sanat turu (7 Kasım 2018)

7 Kasım 2018'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler ntv.com.tr 07.11.2018 - 17:08

  • 1

    ELSA HOSK BİR MİLYON DOLARLIK FANTASY BRA’YI İLK KEZ GİYDİ

    Elsa Hosk, yılın şovu Victoria’s Secret defilesinin en pahalı iç çamaşırı olan ve yapımı 930 saatten uzun süren Fantasy Bra’yı (Fantezi Sütyeni) basına tanıttı. Hosk, 2018 Victoria's Secret şovunda bu özel sütyenle podyumda yürüyecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 2

    TEKRAR KARŞI KARŞIYA

    Aralık 2017'de boşanan Hollywood yıldızları Angelina Jolie ve Brad Pitt çocuklarının velayeti için aralık ayında yeniden mahkemede karşı karşıya gelecek.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 3

    ABD SEÇİMLERİNDE ÜNLÜLER BÖYLE OY KULLANDI

    ABD’de seçmenler kritik ara seçimler için bugün sandık başında. Seçim kampanyası boyunca herkese oy verme çağrısı yapan ünlüler, bugün de oy kullandıklarını gösteren fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşarak ABD'lileri oy kullanmaya teşvik etti. Ünlüler fotoğraflarında "I voted" (Oy verdim) yazılı etiketleri gösterdi. İşte Julia Roberts'tan Beyonce'ye, Taylor Swift'ten Justin Timberlake'e, Madonna'dan Will Smith'e ünlülerin seçim selfie'leri...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 4

    ZAYN MALIK'TEN ONE DIRECTION İTİRAFI

    Son zamanlarda model Gigi Hadid ile yaşadığı aşkla gündemde olan Zayn Malik, solisti olduğu eski grubu One Direction hakkında itiraflarda bulundu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 5

    REVERANS ŞARKISI DAVASINI KAZANDI

    Sıla, Reverans adlı şarkısının kendisine ait olduğunu öne süren İbrahim Çetin Tazeler’in açtığı davayı kazandı. Bilirkişi, şarkının Sıla’ya ait olduğunu beyan edince dava reddedildi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 6

    MEGHAN MARKLE ABD SEÇİMLERİNDE OY KULLANDI MI?

    Prens Harry ile evlendikten sonra Sussex Düşesi olarak İngiltere kraliyet ailesi adına çalışmaya başlayan ABD vatandaşı Meghan Markle’ın bugün yapılan ara seçimlerde oy kullanıp kullanmadığı merak konusu.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 7

    ŞAİR CEKETLİ ÇOCUK KAZIM KOYUNCU 47 YAŞINDA

    Karadeniz türkülerine yeni bir soluk getiren; sanatıyla ve karakteriyle milyonların gönlünde taht kuran Şair Ceketli Çocuk Kazım Koyuncu 47. yaş gününde anılıyor...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 8

    1985'TEN BU YANA 'YAŞAYAN EN SEKSİ ERKEK' UNVANINI KAZANAN ÜNLÜLER

    People dergisi, 1985 yılından bu yana yılın 'yaşayan en seksi erkeği'ni seçiyor. İşte bu yıl Idris Elba'yı seçtiğini açıklayan People'ın, bugüne kadar seçtiği yaşayan en seksi erkekler...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 9

    DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN YENİ SEZONUNDA NELER OLACAK?

    TRT'nin ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul, yenilenen oyuncu kadrosuyla 5. sezona bugün başlıyor. İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonundan ipuçları...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 10

    30. YAŞINA ÖZEL EMMA STONE'UN GÜZELLİK EVRİMİ

    La La Land (Aşıklar Şehri) filmindeki Mia performansıyla 2017'de En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kazanan Emma Stone, bugünlerde başrolleri Jonah Hill ile paylaştığı Netflix’in yeni dizisi Maniac ile gündemde... 11 yaşında Valley Youth Tiyatrosu'nda kariyerine başlayan ve bugün Annie Landsberg karakteriyle konuşulan oyuncu 6 kasim itibariyle 30. yaşını kutluyor. İşte 30. doğum gününde geçmişten günümüze Emma Stone...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 11

    4 BİN 500 YILLIK SIR HAKKINDA KONUŞTU

    Dünya mirası listesindeki, 4500 yıllık Mısır piramitlerinin inşasında rampa sisteminin kullanılmış olabileceğine dair yeni buluntulara ulaşıldı. Dr. Roland Enmarch "Keşfettiğimiz sistem aynı anda çok sayıda kişinin kuvvet uygulamasına izir veriyor" dedi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 12

    EN POPÜLER FİLMLER (IMDb VERİLERİ)

    Yabancı film izlemek isteyenler için; yeryüzündeki tüm ülkelerin ve tüm dönemlerin sinema ve televizyon filmleri, film yıldızları ve dizileri hakkında bilgiler barındıran veri tabanı IMDb'nin en popülerler listesi fikir verici olabilir. İşte Kasım 2018'in son verilerine göre en popüler yabancı filmler listesi...

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)
  • 13

    KİM KARDASHIAN KANYE WEST ÇİFTİ SEÇİMDE AYRI DÜŞTÜ

    Kim Kardashian oy kullandığını kanıtladı, Trump’la görüşen ve destekleyen ama daha sonra kullandığını itiraf ederek pişmanlığını dile getiren eşi Kanye West ise sessiz kalmayı tercih etti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 14

    JET SOSYETE-O SES TÜRKİYE KAMERA ARKASI

    Jet Sosyete’nin yeni bölümünde Gülse Birsel, Sarp Apak, Aslı Bekiroğlu ve Nursena Yılmaz, O Ses Türkiye’ye katılacak. Stüdyoyu birbirine katacak ekip, kamera arkasında jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk ile kahkaha dolu anlar yaşadı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)


  • 15

    NETFLIX'E YENİ İSPANYOL DİZİSİ GELİYOR

    La Casa de Papel, Elite gibi Netflix’in çok ses getiren İspanyol dizilerine bir yenisi ekleniyor. Alma dizisinin çekimlerine 2019'da başlanacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 16

    ÜNLÜ DJ ALTIN KAPLAMA ETİ KENDİ KESTİ

    Rihanna'dan Justin Bieber'a birçok yıldızla çalışan Amerikalı DJ Khaled, Nusret'in Miami'de yer alan restoranını ziyaret etti. Altın fiyatları hızla yükselirken eti altın tozuna bulayıp servis etmesiyle çok konuşulan Nusret, aynı gösteriyi DJ Khaled için de gerçekleşti.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)



  • 17

    GUİLLERMO DEL TORO’NUN İLK ANİMASYONU PİNOKYO İÇİN TARİH VERİLDİ

    Bu yıl En İyi Film ve En İyi Yönetmen dalında Oscar kazanan Guillermo del Toro’nun ilk kez çekeceği animasyon filmi olan Pinokyo için vizyon tarihi açıklandı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 18

    EROL TAŞ VEFATININ 20. YILINDA ANILIYOR

    Yeşilçam'da 'kötü adam' rolleriyle tanınan sinema ve dizi oyuncusu Erol Taş, vefatının 20. yılında anılıyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 19

    37. ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI'NA GERİ SAYIM

    TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle düzenlenen 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 10 Kasım'da kapılarını açacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 20

    ÜNLÜ ÇİFT BEBEK ÖNCESİ YENİ EV ALDI

    Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti, bebeklerinin olacağını öğrendikten sonra ailelerinin oturduğu Çekmeköy’de 4 milyon 500 bin TL’ye villa aldı.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)




  • 21

    POLİSİYE KİTAP FESTİVALİ 'KARA HAFTA' BAŞLIYOR

    23 - 24 Kasım tarihleri arasında Pera Palace Hotel’de düzenlenecek 4. Kara Hafta İstanbul Festivali, polisiye romanın ünlü simalarını ağırlamaya hazırlanıyor. Bu yılki teması efsane polisiye karakter Mike Hammer olacak. Festival kapsamındaki tüm etkinlikler iki gün boyunca ücretsiz olarak tüm halkın katılımına açık olacak.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 22

    TARİHE IŞIK TUTAN ANTİK KENT

    Adana'da ölümsüzlük şehri olarak bilinen Misis Antik Kenti'nde arkeolojik çalışmalar 6 yıldır sürüyor. Şimdiye kadar çok sayıda tarihi kalıntı gün yüzüne çıkarıldı. Kazılar bitince Misis Antik Kenti'nin kültür turizmine kazandırılması hedefleniyor.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

  • 23

    ULUSLARARASI ÇOCUK DİYARI FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR

    Ankara'da bu yıl 2'ncisi düzenlenecek Uluslararası Çocuk Diyarı Film Festivali, 11 Kasım Pazar günü başlıyor. Farklı yaş gruplarından çocukları, gençleri ve ebeveynleri buluşturan festivalin bu yılki ana teması 'mülteci çocuklar' olarak belirlendi.

    HABERİN DETAYLARI (TIKLA OKU)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız