MasterChef Türkiye'de elenen isim belli oldu

MasterChef Türkiye'nin 6. haftasında yarışmaya veda eden isim belli oldu. 6 yarışmacının mücadele ettiği potada bu hafta elenen Celal oldu. 

Haberler 28.09.2020 - 10:23

  • 1
    MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Dört kırmızı iki mavi takım oyuncusunun mücadele ettiği eleme turunda şefler yarışmacılardan bıldırcın yemeği yapmalarını istedi.

  • 2

    Yaratıcılık oyununda en başarılı yemeği yağan Özgül, Eray ve Ayyüce eleme potasından çıktı. Barbaros, Esra ve Celal son üçe kaldı.

  • 3

    MasterChef eleme gecesinde sonraki turda Esra, Barbaros ve Celal bir kez daha mutfağa girdi. Yarışmacılar, Mehmet Şef'in hazırladığı Mastik Sponge tabağını yaptı.

  • 4

    Mehmet şefin tabağına en yakın tabağı yapan Esra, bu oyunda en başarılı yarışmacı oldu. MasterChef Türkiye macerasına bir hafta daha devam etme hakkını kazandı. Son iki isim ise Celal ve Barbaros oldu. Şeflerin tadımı sonrası aldıkları ortak karar sonucu elenen yarışmacı Celal olarak belirlendi.

  • 5

    Gözyaşlarına hakim olmayan Celal, "O kadar değerli şeflersiniz ki bir baba gibi yaklaştınız bize. Yeri geldi kızdınız yeri geldi ödüllendirdiniz. Çok güzeldi her şey keşke biraz daha devam edebilseydim. Güzel şeyler öğrendim kendimi geliştirmeye devam edeceğim" ifadelerini kullandı.
  • 6
    CELAL SARIGÜL KİMDİR?

    Hayata gözlerini 1994 yılında Antalya’da açan Celal Sarıgül, 17 yıldır ailesi ile birlikte Kıbrıs’ta yaşamaktadır.

    Doğu Akdeniz Üniversitesi Mutfak Sanatları mezunu olan Sarıgül, beş senedir aktif olarak aşçılık yapmaktadır.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız