MasterChef yarışmacılarının değişimleri

MasterChef'te final heyecanı devam ediyor. Dörtlü finale kalan Emir, Barbaros, Serhat ve Özgül şampiyon olmak için kıyasıya bir mücadele veriyor. Peki ama 100 bin kişinin başvurduğu, 16 kişinin seçildiği MasterChef'in finalistleri MasterChef'e nasıl başladı nasıl gidiyor? İşte 19. haftanın sonunda MasterChef finalistlerinin değişimi... 

Haberler 24.12.2020 - 12:10

  • 1

    MasterChef finalistleri  Emir, Barbaros, Serhat ve Özgül  yarışmaya nasıl başladı, nasıl devam ediyor? İşte şampiyon adaylarının değişimi ve haklarında merak edilenler. 

  • 2

    MASTERCHEF SERHAT KİMDİR?

    Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Serhat Doğramacı, ilk dörde kalan yarışmacılar arasında bulunuyor. MasterChef’in iddialı isimlerinden Doğramacı, Selim Paşa Lisesi Turizm Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra başladığı Süleyman Demirel Üniversitesi Aşçılık bölümünde eğitimine devam ediyor.

  • 3

    MASTERCHEF SERHAT KİMDİR?

    Ulusal ve uluslararası gastronomi yarışmalarında 15 adet madalya/kupa sahibi olan Serhat Doğramacı, Amerika ve Almanya'da toplamda 3 yıl çalışarak iş tecrübesi edindi.
  • 4

    MASTERCHEF SERHAT KİMDİR?

    İleri düzeyde İngilizce, başlangıç düzeyi Almanca ve Rusça bilgisine sahip olan Doğramacı, MasterChef 2020'nin ana kadrosuna katılan ilk finalist olmuştu.
  • 5

    MASTERCHEF EMİR KİMDİR?

    1994 yılında İzmir’de dünyaya gelen MasterChef Emir Elidemir 26 yaşında. Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu, üniversite eğitimini Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde tamamladı.
  • 6

    MASTERCHEF EMİR KİMDİR?

    Lisans eğitimi boyunca Fransa, Hollanda ve Amerika'da staj yapan Elidemir, Lyon şehrinde Les Trois Domes (1 michelin) , Amsterdam şehrinde Moshik (2 michelin) , Pensacola şehrinde Type olmak üzere toplam üçer ay olmak suretiyle üç farklı staj yaparak kariyer geçmişine farklı tecrübeler kazandı.


  • 7

    MASTERCHEF EMİR KİMDİR?

    2018'de üniversiteden mezun olduktan sonra New York'ta, Benno Restarant'ta (1 michelin) 1 sene boyunca Chef de Partie pozisyonunda çalışıp Türkiye'ye geri dönen Emir Elidemir, İstanbuldaki 2.5 aylık Nicole Restaurant deneyiminden sonra 1 ay kadar Cunda Otel'in mutfak şefliğini üstlendi. Ağustos ayında Masterchef'e katılabilmek için görevinden istifa eden Emir Elidemir, yeni sezonun ana kadrosunda yer almaya hak kazanan 16 yarışmacıdan biri olmakta kalmadı, final için mücadele eden 4 isim arasına girmeyi başardı.
  • 8

    MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR?

    MasterChef 2020’de önlüğü giyen ikinci yarışmacı olan ve ilk dörde giren Barbaros Yoloğlu 26 yaşında. final için yarışan adaylar arasında bulunuyor.

  • 9

    MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR?

    İlk dörde giren başarılı isim yarışma boyunca yaptığı et yemekleri ile adından söz ettirdi.  İşte aslen Samsunlu olan yarışmacı hakkında bilgiler

  • 10

    MASTERCHEF BARBAROS KİMDİR?

    Barbaros Yoloğlu, Samsun’un Alaçam ilçesinde dünyaya geldi.  Yarışmaya Bodrum’dan dahil olan Barbaros Yoloğlu, 26 yaşında. Bodrum Bitez'de bir restoranda aşçılık yapan deneyimli yarışmacı, özellikle et ürünlerinde kendisine güvense de mutfakta her konuda iyi olabileceğinin üstünü çizdi. Barbaros Yoloğlu üçlü elemelerde Deniz Aktuğ ve Murat Kaplan ile karşı karşıya gelerek yarışmaya katılmaya hak kazandı.
  • 11

    MASTERCHEF ÖZGÜL KİMDİR?

    36 yaşındaki Özgül Coşar aslen Sivaslı. Yarışmaya İstanbul'dan katılan; evli ve iki çocuk annesi Özgül, Akdeniz Üniversitesi Gıda Mühendisliği'ni bitirdi. SAKM tiyatro bölümünde de eğitim alan ve Haliç Üniversitesi Konservatuarı'nda tiyatro eğitimini ikinci sınıfta bırakan Özgül, düğün davet organizasyonu koordinatörlüğüne başlayarak iş hayatına atıldı. 2009 yılında TÜYAP Kitap Fuarı'nda karşılaştığı Butik Pastacılık kitabı hayatını değiştirdi.
  • 12

    MASTERCHEF ÖZGÜL KİMDİR?

    Kitaptan öğrendikleri, gıda mühendisi kimliği ve mutfağa olan ilgisi ile sevdiği işi yapmaya başlayarak, yakınlarından aldığı destek ile mutfağın bir parçası olmaya karar veren Özgül Coşar, önce bazı workshoplara katıldı; daha sonra MSA'da Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik eğitimi aldı. 

  • 13

    MASTERCHEF ÖZGÜL KİMDİR?

    MSA'da eğitim aldıktan sonra ekşi mayalı ekmek ve şeker hamuru tekniklerini öğrenerek bu alanda bilgi sahibi olan Coşar,bir dönem butik pastane işletti. Şu anda çalışmadığının fakat mutfağın onun için bir tutku olduğunu ifade eden Özgül Coşar, MasterChef 2020'nin ana kadrosunda yer alan yarışmacılardan biri olmaya hak kazandı ayrıca dörtlü finale adını yazdırmayı başardı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız