MasterChef'te elenen isim belli oldu (Eleme sonrası ilk mesaj)

MasterChef Türkiye 2020'ye veda eden yarışmacı belli oldu. Sefa, Ebru ve Walison'un son 3'e kaldığı dün akşamki bölümde Masterchef'e veda eden ismin açıklanmasının ardından duygusal anlar yaşandı. MasterChef'ten elenen isim ilk sosyal medya paylaşımını yaptı.

Haberler 12.10.2020 - 11:16

  • 1

    MasterChef Türkiye 2020 yarışmasında dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Ana kadroda yarışan 15 yarışmacıdan Serhat, Walison, Berker, Tanya, Ebru, Sefa bu haftanın eleme adayları olarak belirlenmişti.

  • 2

    Mehmet, Danilo ve Somer şef tarafından yarışmacılardan bottarga (kefal havyarı) ana malzemesiyle bir yemek hazırlamaları istendi. Verilen süre sonunda bottarga ile yapılan ürünleri tadan şefler Serhat, Berker, Tanya'nın yapmış olduğu yemekleri beğendi ve bu üç isim MasterChef'te yoluna devam etmeye hak kazandı.

  • 3

    Eleme oyununda başarılı olamayan Sefa, Walison, Ebru ise Somer Şef'in imza yemeğini yapabilmek için mücadele etti. Zorlu geçen eleme turunda Somer şefin tabağına en yakın tabağı yapan Sefa potadan çıkan ilk isim oldu.

  • 4

    Son ikiye kalan Ebru ve Walison büyük heyecan yaşadı. 

  • 5

    WALISON MASTERCHEF'TEN ELENDİ

    Tabağında eksik ürün olan Walison şeflerin kararıyla MasterChef'e veda etti.

  • 6

    Büyük üzüntü yaşayan iki yarışmacı da gözyaşlarını tutamadı. Ebru yaptığı açıklamada, "Her geldiğim zaman bir ders çıkarıyorum. Bu hafta çok büyük dersler çıkardım. Walison çok temiz kalpli bir insan takımıma isteyerek almıştım. Ben onun gibi bir insan tanımadım. Hayatımın geri kalanında da onunla görüşmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

  • 7

    MasterChef'e veda eden Walison ise, "Ben mutluyum, çünkü MasterChef'te yarıştım. Hissediyorum güzel bir şey yaptım. Rüya gibiydi burası. Hep pozitif düşünüyorum" dedi. Somer şef ise Walison'un vedasında yaptığı konuşmada yarışmacıya teşekkür ederek "Biz de senden pozitif olmayı öğrendik" dedi.

  • 8

    Walison, elenmesinin ardından sosyal medyadan ilk paylaşımını yaptı. "Masterchef Türkiye'ye katılmanın bu harika deneyimini bu gülümsemeyle sonlandırıyorum" diyen Walison yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

    "Büyük zorlukların üstesinden geldiğim başka bir dil hiç görmediğim yemekler ve hayatım için başka güzel öğrenim yaşadığım inanılmaz bir 3 hafta oldu. Tüm ekibe birlikte geçirdiğimiz eğlenceli zamanlar için teşekkür ederim. Türkiye beni kucakladığı için çok gururlu ve şimdi daha Türk hissediyorum. Şimdi hayat devam ediyor ve birçok sürprizle, hadi bakalım."

    Walison yaptığı paylaşımda 3 şefe de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

  • 9

    MASTERCHEF WALİSON KİMDİR? 

    Brezilya, Sao Paulo doğumlu Walison 35 yaşında. 18 yıl boyunca oyunculuk ve modellik yapan Walison kariyerinde uluslararası alanda başarılı işler yaptı. Meksika, ABD (Miami, NYC, Los Angeles), İtalya (Milano), Kore gibi ülkelerde yaşadı. Portekizce, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca ve orta düzeyde Türkçe olmak üzere beş biliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız