Meghan Markle ve Prens Harry sarayı sarsacak gerçekleri Oprah Winfrey'e anlatacak

Meghan Markle ve Prens Harry, ünlü TV programcısı Oprah Winfrey'in hazırlayacağı özel programda, kraliyetten ayrılık sürecini, saray mensuplarıyla yaşadıkları gerginlikleri ve özel hayatlarına dair ayrıntıları ilk kez anlatacak. Çiftin, medyadan özel hayatlarına saygı istediklerini söyleyip böyle bir programa katılmayı kabul etmeleri İngiliz basını tarafından eleştirilirken, anlatacaklarının sarayda korkuya neden olduğu konuşuluyor.

Haberler ntv.com.tr 16.02.2021 - 13:07 Son Güncelleme : 16.02.2021 - 13:15

  • 1
    İkinci çocuklarını bekledikleri öğrenilen Meghan Markle ve Prens Harry çifti, ünlü televizyoncu Oprah Winfrey ile son hamilelik haberlerinden kraliyet ailesinden ayrılışlarına kadar her şeyi içeren, Buckingham Sarayı'nı sarsacak 'geniş kapsamlı' ve 'samimi' bir TV röportajı vermeye hazırlanıyor.
  • 2

    "DÖNÜŞ YOLU TAMAMEN KAPANIR"

    İkilinin kraliyetten ayrılma süreci dahil hayatlarıyla ilgili tüm merak edilenleri anlatmaları beklenen program sonrası, ellerinde kalan tüm kraliyet ayrıcalıklarını kaybedecekleri konuşuluyor.

    Saray mensupları, böyle bir programda konuşmanın, neredeyse bir yıl kadar önce kraliyet görevlerinden ayrılıp ABD'ye taşınan çiftin resmi görevlerine "geri dönüş yolunu" tamamen kapattığını söylüyor.

  • 3

    Kraliyet çiftinin, medyanın mahremiyetlerine saygı duyması konusundaki ısrarlarına rağmen kendilerinin bu 90 dakikalık programa çıkmayı kabul etmesi İngiliz medyası tarafından eleştirildi.

     

  • 4

    7 MART'TA ABD'DE YAYINLANACAK

    'Oprah ile Meghan ve Harry' başlıklı özel program, 7 Mart'ta ABD kanalı CBS'te yayınlanacak. Program, kraliyet hayatına adım atmak, evlilik, annelik konularıyla Sussex Düşesi'ne odaklanacak. Programda, Markle’ın yoğun halk baskısı altında hayatını nasıl idare ettiği ve hayırsever çalışmalarına dair konular konuşulacak.

    Daily Mail’in haberine göre, bir CBS sözcüsü, daha sonra Prens Harry’nin kamera önünde karısına katılacağını ve ikisinin birlikte, Megxit'in ardından ABD'ye taşınmaya kararı verişlerini, 'genişleyen aileleri için umut ve hayallerini' anlatacaklarını açıkladı.

  • 5

    SARAYDA PANİK

    İngiliz basınına göre haber, Harry'nin, ağabeyi Prens William da dahil olmak üzere kraliyet ailesi üyeleriyle aralarındaki gerginliğin bomba etkisi yaratacak ayrıntılarını anlatabileceği için sarayda korkuya neden oldu. Program ayrıca, Harry'nin Kraliçe ile gerçekleştirdiği ‘Megxit’ zirvesini halka açık bir şekilde anlatması için ilk fırsat olacak.

  • 6
    Meghan ve Harry çiftinin, Oprah Winfrey’in teklifini kabul etmesi şaşırtıcı görünse de aslında Winfrey’in çiftin 2018’de Londra'daki düğününe katılması ile ortaya çıkan yakın dostlukları ve şimdi oturdukları Montecito’daki 14,5 milyon dolarlık malikaneye çok kısa mesafede oluşu, bu TV kaydı için gerekli samimiyetin varlığına işaret ediyor.
  • 7

    KRALİYET HAMİLELİK HABERİNE SEVİNDİ

    Kraliyet çifti, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde oğulları Archie’ye kardeş beklediklerini açıklamıştı. Haber üzerine Buckingham Sarayı’ndan yapılan açıklamada, başta Kraliçe Elizabeth ve Prens Charles olmak üzere tüm kraliyet üyelerinin tahtın sekizinci varisinin gelişinden mutluluk duydukları belirtilmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız