Meghan Markle'ın üvey ağabeyi Thomas Markle Junior: Düğünü iptal edin

İngiltere iki hafta sonra gerçekleşecek olan kraliyet düğününe hazırlanırken kilometrelerce öteden beklenmedik bir çıkış geldi. Meghan Markle'ın üvey ağabeyi Thomas Markle Junior Prens Harry'e "Hayatının hatasını yapıyorsun, düğünü iptal etmek için çok geç değil" dedi.

Haberler 03.05.2018 - 15:04

  • 1
    Dünyanın en gözde bekarlarından biri olan 33 yaşındaki Prens Harry'nin 19 Mayıs'ta evleneceği Meghan Markle'ın üvey ağabeyi yazdığı açık mektupta bu düğünü "Kraliyet tarihindeki en büyük hata" diye nitelendirdi.
  • 2
    36 yaşındaki Meghan Markle'ın farklı anneden dünyaya gelen üvey ağabeyi Thomas Markle Junior, tüm dünyanın merakle beklediği düğün hakkında "Sahte peri masalı" sözlerini de kullandı.
  • 3
    Markle Junior, Prens Harry'ye "Düğünü iptal etmek için hala çok geç değil" diye seslendi.
  • 4
    51 yaşındaki Thomas Markle Junior; üvey kardeşi olan eski oyuncu Meghan Markle'ı "zevksiz, yüzeysel ve kibirli bir kadın" diye nitelendirdi.
  • 5

    ABD'de yayınlanan In Touch dergisinde yer alan açık mektubanda Thomas Markle Junior "Düğününüzün üzerinden daha fazla zaman geçtiğinde, bunun kraliyet düğünleri tarihindeki en büyük hata olduğu da açığa çıkacak" satırlarına yer verildi.
  • 6
    Üvey ağabey Markle Junior, "Açıkça görülüyor ki Meghan Markle senin için doğru kadın değil" satırlarına da yer verildi. Üvey ağabey, mektubunda Meghan Markle'ın oyunculuk kariyerinin başında babasını da büyük maddi zorluklar içinde bıraktığı belirtiliyor.
  • 7
    Markle Junior'ın suçlamaları bununla da bitmiyor. "Ne tür bir insan babasını iflas edinceye kadar kullanır da sonra da onu bütün borçlarıyla baş başa bırakıp çeker gider. Ve bütün harcamaları geri ödeme vakti geldiğinde sanki kendi öz babasını hiç tanımıyormuş gibi davranır" satırları da üvey ağabeyin açık mektubunda yer alıyor.
  • 8
    Thomas Markle Junior, Meghan Markle'ın Hollywood'da tanındıktan sonra kendileriyle olan tüm ilişkisini kopardığını da daha önce yaptığ ıbir röportajda diye getirmişti. Ağabey Markle Junior, İngiliz kraliyet ailesine gelin gitmeye hazırlanan Meghan Markle'ın köklerini unuttuğunu da dile getirmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız