Melisa Sözen'den estetik itirafı: Yaptırdığım dolgu hiçbir işe yaramadı

Ünlü oyuncu Melisa Sözen, katıldığı bir Youtube programında, ‘hiç estetiği olmadığını ancak botoks yaptırdığını’ söyledi. Sözen ayrıca bir dönem dolgu yaptırdığını ancak hiçbir işe yaramadığını anlattı.

Haberler 17.12.2020 - 11:54

  • 1
    Melisa Sözen, Youtube'da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Merak edilenlerini anlatan Sözen, ‘hiç estetiği olmadığını’ söyledi.
  • 2

    Hürriyet'in aktardığı habere göre 35 yaşındaki Sözen’in açıklamalarından satır başları şöyle:

    "Annem balerin olmamı çok istedi. Beni küçükken zarafet kursuna yolladı. Paralel evrende annem kendini kraliçe zannettiği için beni kursa yolladı. Kursta kafamın üstünde kitapla yürüdüm. Hangi çatal, hangi bıçakla kullanır vb. şeyler öğrendim. Ben de tam tersi bir yapıya sahiptim, saçlarım kısa olsun kot pantolon giyeyim… Bir süre bale yaptım ama orada çok ciddi bir rekabet var. Benim bedenim de ruhum da müsait değildi."

  • 3

    HİÇ ESTETİĞİM YOK! 

    "Hiç estetiğim yok. Yanaklarıma bir şeyler yaptırdığımı zannediyorlar ama öyle bir şey yok. Dolgu denedim hiç yakışmadı. Aynalara bakamadım. Bir iş sırasında gözaltıma dolgu yaptırdım. Dizide oynuyorum ama mimik yapamıyorum, yaptığı her hareket aynı gibiydi."

    "BOTOKS YAPTIRIYORUM"

    İki sene kadar sürdü dolgu işlemi. Vücudum kabul etmedi, morardı yani yaptırdığım dolgu hiçbir işe yaramadı. Şu an estetiğim hiç yok ama botoks yaptırıyorum.

  • 4

    Kısa saçı da uzun saçı da çok seviyorum. Bu konuda arkadaşlarım da çok iyi. Kestirince ‘iyi ki kestirmişsin’ uzatırsam da ‘bence de uzun sana çok yakışıyor’ diyor. Arkadaşlarımla hep birbirimizi destekliyoruz.

  • 5

    "SEVGİLİMİN GÜNLÜĞÜNÜ OKUDUM"

    "Sevgilimin günlüğünü okumuşluğum var, ama o son oldu. Çünkü çok kötü bir şey, kimsenin gerçek düşüncelerini öğrenmek istemiyorum. Orada her şey yazıyor; eski aşkları, acıları… Normalde sen sana anlattığı kadarını biliyorsun fazlasını bilmek zararlı. Ben bir kez okudum bir daha yapmam, kimseye de tavsiye etmem."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız