Murat Boz mutfakta iddialı: Bir hamur açıyorum zar gibi

Ünlü şarkıcı Murat Boz, karantina günlerinde vaktinin çoğunu mutfakta geçirdiğinden bahsederek, “Biliyorsunuz lahmacunu iyi bir şekilde yapmıştım. Şimdi de katmer yapıyorum. Bir hamurunu açıyorum zar gibi” ifadesini kullandı.

Haberler 20.12.2020 - 12:39

  • 1
    Ünlü şarkıcı Murat Boz, lüks aracıyla Yeniköy’de görüntülendi. Oto galeriden çıkarken görüntülenen şarkıcı, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
  • 2
    Milliyet'in haberine göre, oyunculuğa ara verdiğini ve bu süre zarfında sadece müzikle uğraştığını da belirten şarkıcı, “Pandemi şartlarından dolayı oyunculuğa girmek istemedim pek. Ama tam anlamıyla kendimi oyunculuğa kapatmış değilim” şeklinde konuştu.
  • 3
    40 yaşındaki popçu, “Kendimi müziğe verdim. Bir düet bir de güzel bir single olacak. Güzel eserlerle geliyorum” dedi.
  • 4
    Sokağa çıkma kısıtlamalarında mutfakta çok zaman geçirdiğini de söyleyen Boz, “Biliyorsunuz lahmacunu iyi bir şekilde yapmıştım. Şimdi de katmer yapıyorum. Bir hamurunu açıyorum zar gibi” diyerek gülümsedi.
  • 5

    Geçtiğimiz nisan ayında karantina sürecini fırsat bilen Boz, mutfağa girmiş ve elleriyle hamur açarak lahmacun yapmıştı.

    Ünlü şarkıcı, bu anların videosunu da sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

  • 6
    Yılbaşı gecesi dijital ortamdan konser vermeyeceğini de belirten Boz, “Ben insanlarla canlı canlı şarkı söyleyip, konser vermeyi özledim. Seyirciyle göz göze konser vermek daha değerli” dedi.

    Corona virüs aşısı hakkında da konuşan Boz, “Hocalarımızın hepsine güvenim tam. Sıra bana geldiğinde aşımı olacağım" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız