Paris Hilton'ın annesi Kathy Hilton reality şov yıldızı oluyor

Paris Hilton'ın annesi Kathy Hilton, The Real Housewives of Beverly Hills'in 11. sezon oyuncu kadrosuna katıldı.

Haberler 30.10.2020 - 07:38

  • 1
    The Real Housewives of Beverly Hills'in yeni sezon kadrosuna sürpriz bir isim katıldı. Paris Hilton'ın annesi Kathy Hilton programda yer alan küçük kız kardeşi küçük kız kardeşi Kyle Richards'a katılacak.
  • 2
    ABD'de yayın yapan Bravo, Kathy'nin reality programına ev kadınlarının bir arkadaşı olarak katılacağını doğruladı. Bu, Hilton'ın program boyunca sık sık görüneceği anlamına geliyor.
  • 3
    Independent Türkçe'nin haberine göre; Bravo, Instagram hesabından yaptığı duyuruda "Sadece 'arkadaş' değil, o aileden biri!" Hoş geldin Kathy Hilton" ifadelerine yer verdi. Kathy'nin Kyle'la olan karmaşık ilişkisi, önceki sezonlarda programa drama kaynağı olmuştu.

  • 4
    Hem Kathy hem de Kim, kısa süre yayında kalan drama dizisi American Woman'da kız kardeşlerinin, çocukluklarının kurgulaştırılmış bir versiyonu olarak nitelendirdikleri şeyi anlatmasına karşı çıkmıştı. Dizide, Richards kardeşlerin annesinin bir versiyonunu canlandıran Alicia Silverstone başrolde yer almıştı. Üç kardeş şimdi daha samimi görünüyor.
  • 5
    Paris Hilton da geçenlerde kendi TV projesini çıkarmıştı. Proje, en son It Girls'ten (her yaptığı olay olan ünlü kadınlar için kullanılan ifade) biri olarak onun herkese gösterdiği yönünü keşfe çıkan bir YouTube belgeseli.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız