Plajı yıkılan Hadise’ye ikinci haciz

Bodrum'da işlettiği plajın mülk sahibine borcunu ödemediği gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde haciz işlemleri başlatılan Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz’ün satın aldığı otomobilin 200 bin TL’lik borcunu ödememesi üzerine, memurlar bir kez daha haciz işlemi için ofise gitti.

Haberler 27.04.2018 - 10:08

  • 1
    Bodrum Yalıkavak’ta iki sezon işlettiği plajın mülk sahibine 900 bin TL’lik borcunu ödemediği gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde haciz işlemleri başlatılan Hadise, şimdi ise ikinci hacizle karşı karşıya kaldı.
  • 2
    Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; Türkiye’deki mali işlerini ablası Hülya Açıkgöz’ün üzerinden yürüttüğü ve banka hesaplarının boş olduğu iddia edilen şarkıcının, Beşiktaş’taki iki ofisine haciz memurları ve avukatlarla girildi.
  • 3
    Gidilen ilk adresin boş olduğunun anlaşılması üzerine, farklı bir yerde bulunan ofisteki haciz işlemleri yaklaşık üç saat sürdü.  Şarkıcının ablasının satın aldığı bir otomobilin, ödenmeyen 200 bin TL’lik borcu nedeniyle işlemin başlatıldığı bildirildi.
  • 4
    Mekana giden Hadise’nin avukatlarının, en kısa zamanda borcu ödeyeceklerini taahhüt etmesiyle, memurlar ofisten ayrıldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız