Prenses Charlene, evlilik dışı üçüncü çocuğu çıkan Prens Albert hakkında konuştu

Prenses Charlene, şubat ayında evlilik dışı üçüncü bir çocuğu olduğu iddiasıyla İtalya’da mahkemeye çıkacak olan Monaco Prensi 2’nci Albert hakkındaki sessizliğini bozdu. Prenses "Yüzde bin, sadık kocamın arkasındayım" dedi. 

Haberler 21.01.2021 - 07:02

  • 1

    Monako Kraliyet Ailesi'nde olaylar bitmek bilmiyor. Son ilginç gelişmenin kahramanı da ülkenin monarkı Prens Albert'in eşi Prenses Charlene oldu. 

  • 2

    2005’te tahta çıkmadan önce Afrikalı eski hostes Nicole Coste ile ilişkisinden 2003’de doğan Alexandre’ın babası olduğunu doğrulayan ve 2006’da yapılan bir DNA testinde ise ABD’li emlakçı Tamara Rotolo’nun 1992 doğumlu kızı Jazmine Grace’in babası olduğu ortaya çıkan Prens Albert, yeni bir babalık davasıyla karşı karşıya. Prens Albert ile evlenmeye hazırlandığı sırada bu kararından vazgeçtiği sonra da saraydan kaçmaya çalıştığı iddialarıyla gündeme gelen 42 yaşındaki Prenses Charlene, eşinin evlilik dışı çocukları ile ilgili konuştu.

  • 3

    2011 yılında Prens Albert ile evlenen ve biri kız diğeri erkek ikiz çocuk annesi olan Prenses Charlene eşine açılan davayla ilgili Point du Vue adlı internet sitesine konuştu. Prenses Charlene, kocasını sadık, azimli ve cesur diye tanımladı.

  • 4

    Eski bir yüzücü olan Prenses Charlene, iyi zamanlarda da kötü zamanlarda da kocasının yanında olduğunu belirterek ona yüzde bir güvendiğini ifade etti.

  • 5

    Prenses, internet sitesine verdiği röportajda kocası Albert'in her şeyi kendisine anlattığını söyledi ve ekledi: Albert'e ne olursa olsun, iyi ya da kötü hep yanında olacağıma söz verdim.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız