Robert De Niro Donald Trump’a ateş püskürdü: Başkanlığı lekeliyor

Hollywood’un ünlü oyuncusu Robert De Niro, ABD Başkanı Donald Trump hakkında herkesin cesaret edemeyeceği ifadeler kullanmaktan çekinmiyor. De Niro bu defa Trump'ı “başkanlığı lekelemek”le suçladı.

Haberler ntv.com.tr 06.04.2017 - 12:25 Son Güncelleme : 06.04.2017 - 12:31

  • 1
    ABD başkanlık seçimi döneminde Donald Trump aleyhine yaptığı konuşmalarla gündeme gelen ve Trump hakkında "pervasızca aptal", "domuz", "köpek" ve "serseri" gibi ifadeler kullanmaktan kaçınmayan Robert De Niro, yine başkan hakkında yorum yaptı.
  • 2

    19 Nisan’da başlayacak olan Tribeca Film Festivali öncesi tanıtım röportajı veren 73 yaşındaki ABD’li oyuncu, Trump’ın ülke çapında çeşitli sanat programlarının fonlarında kesinti yapılması teklifi üzerine ateş püskürdü.

  • 3

    Good Day New York adlı televizyon programına katılan De Niro, “Bunun saçma olduğunu söylemekten başka yeterince iyi bir ifade kullanamıyorum. Bu aptalca bir şey. Bu adam başkanlığı lekeliyor. Başkanlığı küçük düşürüyor. Bu adamın yaptığı gerçeküstünün ötesinde” ifadesini kullandı.

  • 4

    De Niro, başkanlık kampanyası döneminde, “O, bizim başkanlık için istediğimiz kişi mi? Sanmıyorum. Bu ülkenin yönünü önemsiyorum ve Donald Trump gibi biriyle yanlış yönde gitme ihtimalinden çok çok endişeliyim” demiş, hatta “İnsanların yüzüne nasıl yumruk atmak istediği hakkında mı konuşuyor? Tamam, onun yüzüne yumruk atmak isterdim" ifadesini kullanmıştı.

  • 5

    Ünlü oyuncu TV programındaki konuşmasında da Trump hakkında eleştirilerini sürdürerek, “O bir mankafa. Daha önce söylediğim her şey bugün de anlamlı. O değişmedi” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız