Şarkıcı Sia'nın torunları oldu

Sahnedeyken yüzünü perukla örtmesiyle tanınan şarkıcı Sia, geçen yıl evlat edindiği iki oğlundan birinin çocukları olduğunu ve kendisinin artık babaanne unvanı kazandığını açıkladı.

Haberler ntv.com.tr 01.07.2020 - 10:45

  • 1

    Yüzünü gizleyen peruklarıyla tanınan şarkıcı Sia, geçen yıl 18 yaşında iki genci evlat edindiğini açıklamıştı. 44 yaşındaki Sia, şimdi de babaanne olduğunu duyurdu.

  • 2

    Gerçek adı Sia Kate Isobelle Furler olan Avustralyalı şarkıcı, Apple Music’le bir söyleşi gerçekleştirerek, evlat edindiği iki oğlundan birinin iki çocuğu olduğunu anlattı. Sia, “Küçük oğlumun iki bebeği oldu. Kahrolası bir büyükanneyim artık. Bana Nana diyecekler” ifadesini kullandı.

  • 3

    Geçen ay SiriusXM radyosuna verdiği röportajda evlat edindiğini açıklayan Sia, “Geçen yıl evlat edindiğimde 18 yaşındaydılar, şimdi 19 oldular. Koruyucu aile sisteminden çıkmışlardı. Evet, onları seviyorum” demişti.

  • 4
    Çocuklarının karantina dönemini anlatan Sia şunları söylemişti: “İkisi için de oldukça zor. Ama ikisi de şu anda onlar için gerçekten iyi olan, gerçekten yararlı olan şeyler yapıyorlar. Gerçekten onlar için iyi olan bir sürü eğitim işi yapıyorlar.”
  • 5
    Yardımseverliğiyle bilinen Sia, geçen yıl Şükran Günü öncesinde markette alışveriş yapanların parasını ödemesiyle gündeme gelmişti. Sahnedeyken yüzünü saçlarıyla örten Sia, evinin yakınındaki markete yüzü açık bir şekilde giderek Şükran Günü alışverişi yapanları şaşırtmış ve bazı müşterilerin alışveriş parasını ödemişti. Başlangıçta kimliğini açıklamayan şarkıcı, müşterilere yakın zamanda piyango kazanan Cici isimli kişi olduğunu söylemişti.
  • 6

    Şarkıcının, aldıklarının parasını ödediği müşterilerden biri Sia’nın görüntülerini sosyal medyada paylaşarak, “Sia bugün aldıklarımın parasını ödedi, çok teşekkür ederim. Herkesin aldıklarını ödeyecek kadar vicdana ve güzel ruha sahipsin! Kim olduğunu anladığımda herkese söylediğim için özür dilerim! Fakat bu kibarlığa teşekkür edilmeli” demişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız