Seçkin Piriler: Kaan Tangöze beni çocuklarımın önünde dövdü

Seçkin Piriler eski eşi Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze’nin kendisini çocuklarının önünde dövdüğü iddiasıyla karakola gitti. Piriler, Tangöze'nin “Darp, hakaret, tehdit, şantaj” suçlarından cezalandırılması için şikayette bulundu. İşte ikili arasında yaşandığı iddia edilen olayın perde arkası. (Fotoğraflar: Arşiv)

Haberler 08.05.2019 - 09:42

  • 1
    Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze'nin eşi Kıvılcım Ural'a açtığı davayı geri çekmesi için
    dün gece 2016 yılında boşandığı eski eşi manken Seçkin Piriler'in evine gittiği iddia edildi.

  • 2
    Posta'dan Ali Keser'in haberine göre; Piriler, davadan vazgeçmeyeceğini söylediği için ünlü soolistin kendisini 2 çocuğunun önünde darp ettiğini öne sürdü.
  • 3
    Seçkin Piriler kavga sonrası avukatı Ayşegül Mermer ile birlikte soluğu Etiler Polis Karakolu’nda aldı.

  • 4
    Şiddet gördüğünü söyleyen Piriler, Tangöze'nin “Darp, hakaret, tehdit, şantaj” suçlarından cezalandırılması için şikayette bulundu.
  • 5
    Çıkışta gazetecilere görüntü vermek istemeyen ve aracına binen Piriler, soruları yanıtsız bıraktı.
    Karakol çıkışında hastaneye giden Piriler’in suratında morluk olduğu görüldü.
  • 6

    NE OLMUŞTU?

    Kaan Tangöze Seçkin Piriler’e şiddet uyguladı mı?

    Ünlü şarkıcı Kaan Tangöze, 2 çocuğunun annesi Seçkin Piriler ile evliyken Kıvılcım Ural ile aşk yaşadı ve bu olay ikilinin boşanmasıyla sonuçlandı. Kaan Tangöze boşandıktan bir süre sonra bu kez Kıvılcım Ural ile evlendi ve çitfin geçtiğimiz günlerde kız çocuğu dünyaya geldi. Yaşananlar sonrası Piriler oğullarının babalarıyla görüşmelerine kısıtlamalar getirdi.


  • 7
    Piriler, boşanma protokolüne uymadığı, İstanbul Ortaköy'deki dairesinin yüzde 50'sini kendisine halen devretmediği gerekçesiyle de Kaan Tangöze'ye dava açtı. Seçkin Piriler ayrıca Kıvılcım Ural'ı da kendisine hakaret ettiğini için dava edip tazminat istedi. Piriler, Kıvılcım Ural hakkında hem kendisine hem iki çocuğuna 6 ay süreyle yaklaşmama kararı aldırdı.
  • 8

    Ancak Kaan Tangöze yargı kararına aykırı davranıp geçtiğimiz günlerde çocuklarıyla yeni eşini buluşturup yemeğe çıkardı. Tangöze, Seçkin Piriler'e ödediği 3 bin liralık yoksulluk nafakasının iptali ve çocuklarının velayetini alma talebiyle mahkemeye başvurdu. Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler arasında dün gece yaşanan şiddet olayının da karşılıklı açılan bu davaların gerginliği nedeniyle yaşandığı öne sürüldü. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız