Selena Gomez: Yıllarca karmaşa içinde yaşadım ama hepsine değdi

Justin Bieber'la uzun yıllar inişli çıkışlı aşk yaşayan, aradığı mutluluğu Kanadalı R&B müzisyeni The Weeknd ile de bulamayan Selena Gomez, ilişki deneyimlerinin onu nasıl şekillendirdiğini anlattı.

Haberler 20.11.2020 - 07:19

  • 1
    Geçen yıla Lose You to Love Me (Beni Sevmen için Seni Kaybetmem Gerekti) şarkısı ile damga vuran ABD’li pop yıldız Selena Gomez, Newsette'e yaptığı açıklamada son birkaç ayını aşk hayatı üzerine düşünerek geçirdiğini açıkladı. Gomez, "Şu anda yaptıklarımın hiçbiri önceden sahip olduğum düşünce yapısından kaynaklanmıyor" dedi.
  • 2
    "Müziğimde yaşanan en büyük şey Lose You to Love Me şarkısıydı" diyen 28 yaşındaki şarkıcı "İnanamadığım bir an yaşadığımı hatırlıyorum çünkü birinci ve ikinci gün tepkiler çılgıncaydı ve gülümseyerek 'İşte bu yüzden buna değer' dediğimi hatırlıyorum" dedi.
  • 3
    "Bunca yıl süren karmaşa, aşık olmak, tüm bu şeyler... ve sonunda da temiz bir sayfa oldu. Üstelik herkesin hoşuna gittiği için bile değildi; sadece yaşadığım her şeyi neden yaşadığımın farkına vardım."
  • 4
    Akıl sağlığına dair konuşarak kendi mücadelelerinden bahsetmenin neden önemli olduğunu anlatan Gomez "Sorunlara dair konuşmaktan çekinmeyen bir anne tarafından yetiştirildiğim için bu bana bir tabu gibi görünmedi" dedi.
  • 5
    Gomez, Massachusetts eyaletinde bulunan Boston'daki hastaneye son zamanlarda yaptığı ziyaret sırasında bipolar bozukluğu olduğunu öğrendiğini açıklarken bu durumun artık onu korkutmadığını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:

  • 6
    "Amerika'nın en iyi akıl hastanelerinden biri olan McClean Hastanesi'ne gittim ve yıllar içinde birçok farklı şey yaşadıktan sonra bipolar olduğumu fark ettim. Eşit derecede dehşete düştüm ve rahatladım. Dehşete düştüm çünkü bir perde kalktı ama uzun yıllar boyunca neden çeşitli depresyonlar ve endişeler yaşadığımı öğrendiğim için rahatladım. Bu hastalığa dair hiçbir zaman tam farkındalığım ya da yanıtım olmadı. Daha fazla bilgiye edinmek aslında bana yardımcı oluyor, öğrendikten sonra artık beni korkutmuyor"
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız