Şeyma Subaşı: Yasal haklarımı kullanacağım

Şeyma Subaşı hayata geçirmeyi planladığı projesinin kendisine ait bir fikir olduğunu iddia eden kişi hakkında yasal haklarını kullanacağını ifade ettiği bir açıklama yaptı.

Haberler 20.08.2017 - 16:09

  • 1
    Acun Ilıcalı ile evlilik hazırlığında olan 
    Şeyma Subaşı, yaklaşık iki ay önce yayınlanan röportajın ardından ilginç bir suçlamayla karşı karşıya kaldı. İsmi açıklanmayan bir kişi, Subaşı'nın projesinin kendisine ait bir fikir olduğunu iddia etti.
  • 2
    Bu iddianın ardından 27 yaşındaki Subaşı konuya açıklık getirdi. Acun Medya tarafından yapılan açıklamayı Subaşı'da sosyal medyadan paylaştı.
  • 3
    Subaşı, Hürriyet'e verdiği röportajda proje planlarını şöyle anlatmıştı: "Yakında bir aplikasyonum çıkacak. 'Olmuş mu, olmamış mı' tarzı bir moda aplikasyonu. Belki biliyorsundur, lise ve üniversitede (gerçi onu dondurdum ama) moda eğitimi aldım. Etrafımın da söylediği kadarıyla yetenekliyim. Kim iyi giyinmiş ya da giyinmemiş, görebiliyorum. Bir gözüm var. Aplikasyonda bir tür stil danışmanlığı yapacağım. Sen bana fotoğrafını atacaksın. Ben ve ekibim kıyafetin olmuş ya da olmamış deyip sana öneriler sunacağız."
  • 4
    Subaşı, bu röportajın ardından projesinin kendisine ait bir fikir olduğunu iddia eden kişiye karşı yasal haklarını kullanacağını açıkladı.
  • 5
    Subaşı açıklamasını "Gündeme gelmenin yeni yolu: Şeyma'ya çamur at belki seni konuşurlar" notu ile paylaştı.
  • 6

    İŞTE O AÇIKLAMA

    "Şeyma Subaşı'nın bir röportajında bahsettiği kıyafet değerlendirme uygulaması Acunn İnternet ve Bilişim Teknolojileri A.Ş tarafından hayat geçirilen bir projedir.

    Bu proje ile bugün art niyeti belli olan bir kişi çirkin itham ve suçlamalarda bulunmuştur.

    Projemize ait detayların paylaşımı yapılmamışken, hiç çekinmeden ve bilgisizce ithamda bulunan, kötü niyeti apaçık olan bu kişi, dünyanın bir çok ülkesinde benzeri hayata geçirilmiş bir projeyi sahiplenmesi bir yana, bir de fikrinin çalındığını iddia edebilme cüretini göstermektedir.

    Moda üzerine çeşitli değerlendirme televizyon programlarının olduğu gibi, günümüzde internet ortamında da birbirine benzer bir çok moda uygulaması bulunmaktadır.

    İsmini duyurabilmek ve en kolay şekilde gündeme gelebilmek için bu yakışıksız itham ve suçlamalarda bulunduğu belli olan bu tip kişi ve kişilerle ilgili bütün yasal haklarımızı kullanacağımızı duyururuz."

  • 7
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız