Sol Yanım'ın Selim Kutlusay'ı Tolga Mendi: Herkes kendi  sol yanını bulacak

Star’ın yeni dizisi Sol Yanım'da Selim Kutlusay'a hayat verecek olan Tolga Mendi, karakteri ve dizi hakkında merak edilenleri anlattı. Selim ve Serra arasındaki aşkın büyüsü, senaryonun sırlar ve düğümler ile dolu olması, sürekli seyirciyi şaşırtan ve heyecan uyandıran olaylar nedeniyle diziden etkilendiğini söyleyen Tolga Mendi, "Sol Yanım dizisini izleyen herkesin kendisinin  içindeki sol yanını bulacağını düşünüyorum" dedi. 

Haberler ntv.com.tr 24.11.2020 - 10:57

  • 1

    Tolga Mendi, başrollerini Özge Yağız, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut ve Taner Rumeli ile paylaştığı Star TV'nin yeni dizi Sol Yanım hakkında konuştu.

    Sol Yanım projesine sizi çeken ne oldu?

    Açıkçası uzun zamandır okuduğum senaryolar içinde beni en çok etkileyen ve heyecanlandıran projeydi. Nedenine gelecek olursak, senaryonun içeriğindeki Selim ve Serra arasındaki aşkın büyüsü, senaryonun sırlar ve düğümler ile dolu olması, sürekli seyirciyi şaşırtan ve heyecan uyandıran olaylar olmasıydı. Ayrıca kalemine çok güvendiğim ve saygı duyduğum Melis Civelek’in Sol Yanım’ projesinin senaristi olması, daha önce birçok projeyi başarıyla yöneten, tecrübesine ve bakış açısına çok güvendiğim Serdar Gözelekli’nin projenin yönetmeni olması ve sektörün öncü firmalarından BKM (Necati Akpınar, Yılmaz Erdoğan) yapım şirketinin işin başında olması beni çok heyecanlandırdı. Yani kısacası doğru senaryo, doğru yönetmen, doğru yapım ve doğru castın bir araya gelmesi ile özel ve başarılı bir projenin ortaya çıkacağını hissediyorum.

  • 2

    Karakterinizden bahseder misiniz?

    Selim, istanbul’un önde gelen ailelerden bir tanesinin yakışıklı, karizmatik, asi ve hırçın oğlu. Selim çocukluğunda yaşadığı trajik olaylardan dolayı sevgi, güven, nefret ve yalan duygularını erken yaşta sorgulamış. İlerleyen süreçte hayatına Serra’nın girmesi ve birçok sırrın ortaya çıkmasıyla bu duyguları yeniden sorgulamaya başlayacak.

  • 3

    Karakterinizin en ilginç özelliği nedir?

    Dışarıdan bakıldığında asi, havalı, kendini beğenmiş ve hırçın bir karaktermiş gibi gözüken Selim, yaşadığı duygusal travmaların etkisinde ve aslında duygusal, merhametli, vicdanlı bir insan.

  • 4

    Star TV seyircisini Sol Yanım’da neler bekliyor / neler izleyecek?


    Uzun zamandır televizyon ekranlarında benzeri olmayan, insanların özledikleri genç, dinamik ve sürükleyici hikayesi ile herkesin merakla bir sonraki bölümü bekleyeceği, usta ellerden çıkan yeni nesil bir proje. Sol Yanım dizisini izleyen herkesin kendisinin içindeki sol yanını bulacağını düşünüyorum. Biz ekip olarak en az seyircimiz kadar heyecanlıyız.

  • 5

    Sol Yanım projesi ilan edildiğinden beri sosyal medyada büyük ilgi görüyor ve merakla bekleniyor. Dizi severlerin bu ilgisine karşılık ne söylemek istersiniz?

    Her okuduğum yazı ve yorum beni çok heyecanlandırıyor. Birkaç kare fotoğraf dışında daha henüz hiçbir tanıtım yayınlanmadan bu geri dönüşleri almak çok değerli ve kıymetli. Kıymetli seyircimizin daha projenin en başındayken bu kadar ilgi göstermesi, biz ekibi ekstra heycanlandırıp işimizi daha büyük bir tutku ile yapmamızı sağlıyor.

  • 6

    Sol Yanım deyimi sizin için ne ifade ediyor?

    Sol Yanım aslında her bir bireyin hayatında eksikliğini hissettiği duyguların tamamıdır. Selim için Sol Yanım aşk, özlem, yalan, anne ve geçmiş duygusudur.

  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız