Kara Sevda 41. bölümde neler yaşandı?

Kara Sevda’nın yeni bölümünde, tesadüf ve sürprizlerle dolu bir İstanbul gecesinin bir araya getirdiği Kemal ve Nihan’ın romantik sahneleri ekrana geldi. Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı  41. bölümün sürprizi ise Pera konserinde tekrar yakınlaşan Nihan ile Kemal'in; Ozan'ın ölümündeki sırrı aydınlatacak  buluşmada azmettirici yerine birbirleriyle karşılaşmaları oldu.

Haberler 27.10.2016 - 00:06

  • 1
    Kara Sevda'nın son bölümünde dinlediği telefon kaydıyla Ozan'ın ölümünün intihar değil, cinayet olduğunu anlayan Kemal, hem Nihan hem kendi vicadnı için gerçeği ortaya çıkarmak için harekete geçti.
  • 2
    Önce Zeynep ile yüzleşen Kemal, Ozan'ın zehirlenmesini araştırırken olaylar Ayhan ve adamlarıyla düğümlendi. Bu düğüm de Kemal ile Ayhan arasındaki çekişmeyi şimdilik bir yakınlaşmaya çevirdi.
  • 3
    Galip kendi hazırladığı bu tuzağı, Emir'e Nihan ile Kemal arasındaki yakınlaşmanın kanıtı olarak gösterdi. Ancak Nihan ilk uçakla İstanbul'a dönerek Galip Kozcuoğlu'nun tüm planlarını boşa çıkarıp Emir'in güvenini bir kez daha kazandı.
  • 4
    41. bölümün sürprizi ise Eda ile eğlenmek için dışarı çıkan Nihan'ın gençken müzik grupları olan Pera'nın konserinde Kemal ile karşılaşması oldu.
  • 5
    Ağla şarkısı çalarken yüz yüze gelen Kemal ile Nihan gerçeklerden kaçamayacaklarını anladılar. Konser sonrası yüzleşen ikili 'Sonsuza kadar' dedi.
  • 6
    Romantik gecede Nihan'ın zehirlenmesiyle hastaneye giden ikili artık birbirlerine gülümsemeye başladı.
  • 7
    Kara Sevda'nın final sahnesinde ise Ozan'ın zehirlemesini araştıran Kemal; Ayhan'ın yardımıyla olayın azmettiricisi ile karşılaşmayı beklerken karşısında karşısında Nihan'ı buldu. Kemal ile Nihan bir gece önce 'Sonsuza kadar' deseler de bunun kolay olmadığını anladılar.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız