Stella Maxwell: Victoria’s Secret meleği olmak bir dönüm noktası

Son dönemdeki en büyük başarısının Victoria’s Secret meleği olmak ve Maxim dergisi tarafından da ‘en seksi kadın’ seçilmek olduğunu söyleyen Stella Maxwell, bunların hayatının dönüm noktaları olduğunu söyledi.

Haberler 21.06.2017 - 11:16

  • 1

    Dünyaca ünlü Victoria’s Secret modeli Stella Maxwell, tanınmaya başladıktan sonra ne kadar utangaç olduğunu fark ettiğini söyledi. “Bazen paparazziler tarafından fotoğraflarınızın çekilmesini istemiyorsunuz. Göz önünde olan biri olarak sürekli hazırlıklı olmanız gerekiyor” dedi.

  • 2

    27 yaşındaki İrlandalı model, bu zamana kadar gerçekleştirdiği en büyük başarılarını şöyle sıraladı:

  • 3

    “Son dönemdeki en büyük başarım Victoria’s Secret meleği olmak. Ayrıca Maxim dergisi tarafından da ‘en seksi kadın’ unvanını aldım. Bunlar benim için dönüm noktaları.”

  • 4

    “Moda şovları öncesinde uyuyabildiğim kadar uyuyorum. Anahtar nokta bu” diyen Maxwell, “Çekimler için sağlıklı besleniyor ve bol bol su içiyorum. Kendime zaman veriyorum ve bu sayede rahatlayıp stres yapmıyorum” şeklinde konuştu.

  • 5

    Sektörde sosyal medyanın etkisi olduğunu söyleyen ünlü model, “İnsanlar neler yaptığınızı ve nasıl hissettiğinizi görmeyi seviyor. Kamera arkasında neler döndüğünü bilmek istiyorlar. Aslında üzerinizde baskı hissediyorsunuz ama kendiniz olmak zorundasınız. İnsanlar Instagram’ın sadece eğlence amaçlı olduğunu unutuyorlar. Ben bunu unutmamaya çalışıyorum. Aslında sosyal medya düşünüldüğü kadar ciddi bir iş değil” dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız