Survivor SMS sıralaması sonucu:
Survivor'da kim elendi, Duygu diskalifiye oldu mu? (19 Ocak Salı ayrıntıları)

Survivor'da kim elendi, ödül ve sembol oyunlarını kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Survivor'ın 19 Ocak'ta yayınlanan bölümünde ödül oyununu ünlüler, sembol oyununu ise Aleyna ve Sergen kazandı. Salı gecesi gerçekleşen ada konseyinde eleme adaylarından; İlayda, Sancakay, Öykü ve Poyraz arasından en az SMS alan Sancakay, Survivor'a veda etti. Sembol oyununda sakatlanan ve hastaneye kaldırılan Duygu'nun geleceği ise yapılan kontrollerden sonra belli olacak.

Haberler 20.01.2021 - 10:13

  • 1
    Survivor'ın 19 Ocak tarihinde ekranlara gelen son bölümünde yarışmacılar ilk etapta iki tane sosisli sandviç ve sembol ödül oyunu için karşılaştı. Ödül oyunu öncesinde avantajı kazanan takım ünlüler oldu. Tüm güçlerin ortaya konduğu zorlu parkurda Steven’ın aldığı sayı ile gönüller öne geçti. Bayrak yarışına kalan oyunda Melis'in son atışı ünlülere ödülü getirdi. Sosisli ödülünü alan ünlüler karınlarını doyurma şansı elde etti.
  • 2
    SEMBOL OYUNUNU KAZANAN BELLİ OLDU

    Survivor yeni bölümde sezonun ilk sembol oyunu için bireysel olarak mücadele verildi. Survivor performans oyununda ünlülerden finale kalan isim Merve olurken gönüllülerde bu isim Aleyna'dı. İkili arasında yaşanan karşılaşmada sevinen taraf Aleyna oldu.Erkeklerde ise sembolü alan isim Sergen oldu. Aleyna'nın seçtiği isimler Ayşe, Emin ve Steven olurken, Sergen Merve, Öykü ve İsmail'i ödüle götürdü.

  • 3

    SURVİVOR DUYGU DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?


    Sembol oyununda Duygu parkurda ayağı takılarak düştü. Gözyaşlarına hakim olamayan Duygu Doktor Metin Kuş'un müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Yarışmanın sunucusu Murat Ceylan Duygu'nun sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Önceden talihsiz bir kaza geçirmişti. Bu konuyla ilgili ekstra bir hassasiyeti var. Dolayısıyla geçmişten kalma travma ile beraber reaksiyonu fazla olmuş olabilir. Doktorumuz hemen ilk müdahaleyi yaptı. Kontrol için hastaneye film çektirmeye gönderdik. En kısa sürede haber alıp hemen size de ileteceğiz. Emin ellerde" dedi.

  • 4
    Ünlüler ile gönüllüler arasında nefes kesen mücadeleler sonrası bu haftanın ilk eleme adayları İlayda ve Sancakay oldu. SMS birincisi seçilen İsmail ünlüler takımında 3. eleme adayı olarak Öykü'nün ismini söyledi. Gönüllüler takımında birinci olan Poyraz ise Dora'nın ismini verdi.
  • 5

    SMS oylamasının yapılmasının ardından Survivor'dan elenen isim Sancakay oldu.

    İşte Survivor'da bu hafta yaşananlar... 

  • 6

    18 OCAK

    Survivor 2021'in ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için karşı karşıya geldi.  Acun Ilıcalı, yeni yarışmacılar; Sergen, Baran, Bahar ve Duygu'yu tanıttı. Sergen ve Bahar ünlüler takımında, Duygu ve Baran ise gönüllüler takımında yer aldı.

  • 7

    Ödül oyununda kıyasıya rekabet yaşayan ünlüler ve gönüllülerde, Sergen performansıyla Acun Ilıcalı'dan övgü aldı. Survivor 2021'nin en hızlı yarışmacılarından biri olan Steven ile mücadele eden ve kazanan Sergen'in yarışma tarihine geçtiğini duyuran Ilıcalı, "İnanın gördüğüm bir olay değil" diyerek yaşadığı şaşkınlığı aktardı. 

  • 8

    Mücadelenin sonunda sigara böreği ödülünü kazanan  ise gönüllüler takımı oldu. Sembol oyununda finale kalan Emin ve Sergen’den sembolu kazanan isim Sergen oldu. 

    İşte Survivor'ın önceki  bölümünde yaşananlar... 

  • 9

    17 OCAK

    Survivor son bölümde gönüllüler ve ünlüler haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.
  • 10
    Survivor Ünlüler Gönüllüler yeni bölümünde dokunulmazlık için kıran kırana bir mücadele yaşandı. Zaman zaman gerginliklerin yaşandığı parkurda kazanan taraf ünlüler takımı oldu.
  • 11
    Poyraz mağlubiyeti "Aldığımız en ağır yenilgilerden biriydi. Bu dokunulmazlığa çok ihtiyacımız vardı" şeklinde yorumladı
  • 12
    Merakla beklenen eleme Dora, Sancakay ve Hanzade arasında yaşandı. Oylama sonucunda eleme adayı Sancakay oldu.
  • 13
    Sancakay yaptığı açıklamada, "Benim için de sürpriz oldu. Tahminlerim vardı ama bir bildikleri var ki yazıyorlar, bir şey söylemek istemiyorum. Neden beni yazdıklarını dinlemek isterim açıkçası" dedi.
  • 14
    Survivor yeni bölümde her iki takıma da 2'şer tane yedek oyuncu katılacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız