Thor izdihamı

Yeni sezonun merakla beklenen projelerinden Thor, çekimlerinin yapıldığı Avustralya’nın Brisbane şehrinde infiale neden oldu.

Haberler 24.08.2016 - 17:32 Son Güncelleme : 24.08.2016 - 17:35

  • 1

    POLİS ZORLANDI

    Önümüzdeki yıl gösterime girmesi planlanan Thor serisinin üçüncü filmi ‘Thor: Ragnarok’un çekimlerinin yapıldığı Brisbane şehrinde polis filmin hayranlarını kontrol etmekte zorlandı.
  • 2

    SAATLERCE BEKLEDİLER

    Başrol oyuncusu Chris Hemsworth’le fotoğraf çektirebilmek için çekimlerin yapıldığı caddede uzun bir kuyruk oluşturan Thor hayranları, saatler boyunca Hemsworth’ün yanlarına gelmesini bekledi.
  • 3

    BAYILANLAR OLDU

    Önceki gün hemsworth ile selfie çektirmek için yarışan hayranları arasında izdiham yaşandı hatta bayılanlar oldu.
  • 4

    2017 KASIMDA VİZYONDA

    Taika Waititi’nin yönettiği ve Hemsworth’e Idris Elba, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Mark Ruffalo ve Anthony Hopkins gibi ünlü isimlerin eşlik ettiği film, 2017 Kasım’ında vizyona girecek.
  • 5
    Yapımcı Kevin Feige film hakkında şunları söylüyor: “Thor’un devamı oldukça güçlü ve benzersiz olacak. Ve Cate, Jeff, Tessa, Karl ve Mark’ın da katkılarıyla şimdiye kadarki en tehlikeli ve görkemli macerayı hazırlıyoruz. Her birinin bu filmde yer alması ve Marvel dünyasında bulunması bizim için bir onur ve hepsiyle birlikte bu filmi kotarmak inanılmaz bir deneyim.”
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız