Ünlü isimlerin takıntılı hayranları

Özel hayatlarını milyonların gözü önünde yaşamaktan çekinmeyen ünlü isimler bir yandan da saplantılı hayranlarla uğraşıyor. İşte asla tahmin edemeyeceğiniz, hayranlığın nelere yol açabileceğini gösteren örnekler...

Haberler 27.10.2018 - 07:14 Son Güncelleme : 27.10.2018 - 15:33

  • 1

    Emma Watson

    Bu listenin en rahatsız edici vakası Emma Watson'a ait olabilir. John Cavanagh, Watson'ın yüzünü +18 filmlere ekliyordu. Yakalandığında Cavanagh'ın bilgisayarında 1300'ün üzerinde Emma Watson ile editlenmiş film bulundu.
  • 2
    Harry Potter filmlerinin çekimleri sürerken Tom Felton, başına gelen bir olayı film çekimleri tamamen sona erince basınla paylaştı: 
    "Amerika'da yaşayan bir adam, adını yasal olarak Lucius Malfoy yaptığına dair belgeleri bana gönderdi. Göndermesinin nedeni ise ailemi reddetmemi sağlayıp, adı Malfoy Malikanesi olan Amerika'daki evine taşınmam için beni ikna etmekti. Onu kibarca reddettim, ama bu oldukça korkutucuydu."



  • 3

    Gwyneth Paltrow

    Oscar ödüllü oyuncu Gwyneth Paltrow, 1998 yılında Shakespeare In Love filminde rol aldığında bir anda yıldızı parlamaya başladı. Çılgın bir hayarnı filmin ardından Paltrow'u takip etmeye başladı. Ünlü oyuncuya mektuplar, seks oyuncakları gönderen hatta evini bile zayiret eden adam 2000 yılında bir akıl hastanesine yatırıldı.

  • 4

    Zac Efron,

    Zac Efron, 2014 yılında Miles Teller ile birlikte katıldığı bir programda başından geçen en çılgın olayı şu sözlerle anlattı: Bir hayranınm bana kendisinden kestiği bir deri parçasını gönderdi.  Deri parçasını ilk kez gördüğüm anı hayal edin. Bu çok utanç verici, çünkü durumun nasıl altından kalkacağınızı bilemiyorsunuz ve asla aşamıyorsunuz. Ama hayranlarımı seviyorum.

  • 5
    Alacakaranlık serisinin inanılmaz derecede kitap ve filmlere sadık hayranlarının olduğunu bilmeyen yoktur. Filme takıntılı olanların takıntısının büyük bir kısmı ise Robert Pattinson'a ait. Bir hayranı takıntılı olmada o kadar ileri gitti ki Pattinson'ın kitabından çaldığı sayfaların rengiyle dişlerini kaplatıp sivriltti.
  • 6
    Jeff Goldblum'un şimdilerde fazla hayranı olmayabilir. Ama bir zamanlar Jurassic Park ve Independence Day ile yıldızı fazlasıyla parlıyordu. Geçtiğimiz aylarda da birileri bu yıldızın hala parladığını fark etmiş! Jeff Goldblum adına açılıp sattığı ürünlerle bağış toplayan bir mağaza, zamanla bir Jeff Goldblum türbesine dönüşmüş durumda.
  • 7
    Jodie Foster'a Scorsese'nin Taxi Driver filminden beri saplantılı olan John Hinckley Jr. filmde Robert De Niro'nun canlandırdığı Travis karakterinden ilham alarak başına iş açtı.  Travis'in Charles Palantine cinayeti girişimini örnek alıp bunu bir de Jodie Foster hayranlığıyla birleştirme kararı alan Hinckley, öncelikle Travis'in tavırlarına büründü. Onun kıyafetleri ve davranışlarına bürünen çılgın hayran, kendine öldürmek için de ABD eski Başkanı Ronald Reagan'ı seçti.
  • 8
    Brad Pitt hayranı ikiz kardeşler, ona benzemek için bıçak altına yatarak, 15.000 sterlin harcadı.
  • 9
    Jared Leto 2013 yılında katıldığında bir radyo programında hayatında yaşadığı en garip hayran vakasını anlattı: "Bir keresinde çok garip bir şekilde biri kulağını kesmiş ve bana göndermişti. Kulağın tamamı... Van Gogh tavrıyla. Notta ise "Dinliyor musun?" yazıyordu. Onun kim olduğunu ve bana kimin kulağını verdiğini asla öğrenemedim. İçimden bir ses bunu kolye yaptırıp boynuna tak dedi!"


  • 10

    Dawnette Knight'ın Michael Douglas saplantısı Catherine Zeta Jones'a parçalara ayırarak öldürüp köpeklere yem etmekle tehdit edecek kadar ileri seviyedeydi.  Mahkemeye çıkarılan Knight, yalan söyleyerek işin içinden sıyrılmaya çalıştı ancak başaramadı. 

  • 11

    StevenSpielberg de Michael Douglas'ın başına gelenlere benzer şeyler yaşadı. Diana Napolis isimli kadın, Steven Spielberg ve eşinin zihinleri kontrol ederek insanların ruhlarını kontrol ettiğini düşünüyordu. Bu nedenle satanist ritüellerle onları öldürmekle tehdit etti. Aynı şekilde 2002 yılında Jennifer Love Hewitt'i de tehdit eden Diana Napolis'e sonunda bir akıl hastalığı teşhisi konuldu. 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız