Selen Soyder'in yerine gelen isim belli oldu

Hangimiz Sevmedik'ten olaylı bir şekilde ayrılan Selen Soyder'in yerine Sezgi Sena Akay'ın geldiği öne sürülmüştü. Ancak yapım şirketi Yeliz Kuvancı’yla anlaşıldığını açıkladı.

Haberler 05.01.2017 - 09:32 Son Güncelleme : 05.01.2017 - 09:37

  • 1
    Hangimiz Sevmedik dizisinde evli bir çifti canlandıran Selen Soyder ve Can Yaman'ın, sette anlaşmazlık nedeniyle başlayan sözlü tartışması, bardakların fırlatıldığı kavgaya dönüşmüştü. Olay yargıya taşınırken Selen Soyder dizinden ayrılmıştı.
  • 2
    TRT 1’de yayınlanan “Hangimiz Sevmedik”in setinde Can Yaman’la kavga eden Selen Soyder’in ekipten ayrılmasının ardından, Itır rolünü canlandırması için Sezgi Sena Akay’a teklif götürüldü.
  • 3
    Sena Akay dizi setine de gitti, ancak çekimlere başlayamadı. BSK Yapım genç oyuncuyla çalışmaktan vazgeçti, yerine ise Yeliz Kuvancı ile anlaştı.
  • 4
    Sena Akay’ın menajeri Yeşim Kocaman, “Yapımcı firma, Akay’la tanışma talebinde bulunmuştur. Her iki taraf da henüz anlaşmaya varmamışken, oyuncumuzun dizide yer alacağına istinaden haberler çıkmıştır” açıklamasını yaptı.
  • 5
    BSK Yapım’dan Çağrı Bingüller ise “Sezgi Sena sete geldi, gezdi ama anlaşma yapmadık. Zaten o günlerde sete de ara vermiştik. Yeliz Kuvancı’yla anlaştık” dedi.
  • 6
    Hangimiz Sevmedik dizisinin başrollerinde Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayrı ve Veysel Diker rol alıyor.
  • 7

    YELİZ KUVANCI KİMDİR?



    28 Şubat Ankara doğumlu olan Yeliz Kuvancı 29 yaşındadır. Son olarak Kocamın Ailesi dizisinde Güneş karakterine hayat veren Kuvancı, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu.

    Kuvancı'nın rol aldığı porjeler:

    Öyle Bir Geçer Zaman ki - İnci Öğretmen
    Seni Bana Yazmışlar - Zeynep
    Böyle Bitmesin - Nazlı
    Kocamın Ailesi - Güneş
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız