Yeni diziler izleyiciyle buluşuyor

Televizyon ekranlarında Cesur ve Güzel, Vatanım Sensin, Anne, ve İçerde gibi iddialı diziler geçtiğimiz yıl hayatına başlamıştı. Yeni yılla birlikte birbirinden iddialı dizilerde izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. İşte o diziler...

Haberler 06.01.2017 - 16:34

  • 1

    ÖLENE KADAR

    Başrollerinde Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu ve Engin Akyürek'in paylaştığı 'Ölene Kadar'ın birinci bölüm tanıtımı yayınlandı.

    Yayın kanalı: ATV

    Yapım: Tims

    ÖLENE KADAR FRAGMANI

  • 2

    ADI EFSANE

    Erdal Beşikçioğlu'nun merakla beklenen ve başrolü Gökçe Bahadır ile başrolü paylaştığı  'Adı Efsane' dizisinin birinci bölüm fragmanı yayınlandı.

    Amerikan yapımı ‘Beyaz Gölge’nin ikinci kez Türk televizyonlarına uyarlaması olacak dizi, her şeyini kaybetmiş bir babanın kızlarını kazanmak için verdiği mücadele anlatacak.

    Yayın: Kanal D

    ADI EFSANE FRAGMAN

  • 3

    İÇİMDEKİ FIRTINA

    Başrollerini Merve Boluğur, Yusuf Çim, Gizem Karaca ve Burak Yamantürk’ün paylaşıyor. 

    Yayın kanalı: Star TV

    Yapım: Aslan Film

    İÇİMDEKİ FIRTINA FRAGMANI

  • 4

    KIRLANGIÇ FIRTINASI

    Başrollerinde Fikret Kuşkan, Emel Çölgeçen ve Ekin Mert Daymaz rol alıyor.

    Dizinin konusu şöyle: Ülfet, doğum sırasında oğlunu ağabeyi Kudret’e vermek zorunda kalır. Bu sırada Kudret’in eşi Meryem de doğum yapar. Kudret, Ülfet’in oğlunu da kendi çocuğunun yanına koyar ve çocukların ikiz doğduğunu söyler. Yaşananları tüm gerçekleriyle bilen Fikret Ana, yıllardır sakladığı sırrı ne zamana dek içinde tutmayı başarabilecektir?

    Yayın: Fox TV

    Yapım: Limon 

    KIRLANGIÇ FIRTINASI FRAGMAN

  • 5

    BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK

    Başrollerinde Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu ve Gürkan Uygun’un yer aldığı yeni dizi çarşamba günü yayın hayatına başladı. Dizi ilk bölümü reytinglerde birinci sırada yer aldı. 

    Yapım: Ay Yapım

    Kanal: ATV 

  • 6

    İSTANBUL'LU GELİN

    Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in oynadığı 'İstanbullu Gelin'in çekimleri önceki gün başladı.

    Dizi, Bursa’nın güçlü ve köklü bir ailesinin etrafında gelişen dillere destan bir aşk hikayesini konu alıyor.

    Gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek Ali Aydın tarafından senaryolaştırılan projenin, yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş birlikte yer alıyor.

    Yayın: Star TV

    Yapım: O3 Medya

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız