Zayn Malik, Gigi Hadid'den son bir şans istiyor

Gigi Hadid ile annesi Yolanda Hadid'e şiddet uygulayan Zayn Malik'in biten ilişkileriyle ilgili iddialara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Plak şirketi tarafından işine son verilen Malik'in son bir şans istediği konuşuluyor. 

Haberler 16.11.2021 - 09:48

  • 1

    "SON BİR ŞANS VERMESİ İÇİN YALVARIYOR"

    Gigi Hadid ile Zayn Malik, 6 yıllık ilişkilerini noktaladı. Sevgilisinin annesi Yolanda Hadid'e hem sözlü hem de fiziksel şiddet uygulaması nedeniyle uzaklaştırma ve öfke kursuna gitme cezası verilen Zayn Malik hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

    OK! Dergisi'nin, Hadid'e yakın kaynaklara dayandırarak ileri sürdüğüne göre; Malik, ünlü modele kendisini bağışlaması ve ilişkilerine son bir şans vermesi için yalvarıyor.

  • 2

    Gigi Hadid, Zayn Malik'in gerçekten üzgün olduğuna inansa da annesi Yolanda Hadid'in en büyük korkusunun kızının Malik'e geri dönmesi olduğu konuşuluyor.

  • 3

    "KARANLIK VE RAHATSIZ BİR ADAM"


    Dergiye konuşan modele yakın kaynaklar, "Gigi, olup bitenler yüzünden şok geçirdi ve çok üzgün ama Zayn'ın pişman olduğuna inanıyor" dedi.

  • 4
    Ancak Yolanda Hadid ise, Zayn Malik'in kızından uzak durması için yasal yollar arayışında. Ünlü modelin annesi, Zayn Malik'in hem kızı hem de torunu Khai'den kesin olarak, koşulsuz bir şekile uzak durmasını istiyor.

  • 5
    Aynı kaynak, "Yolanda, Malik'in, kızının uzak durması gereken karanlık ve rahatsız bir adam olduğunu düşünüyor" diyerek sözlerini sürdürdü.

  • 6
    "GERİ DÖN" ÇAĞRISI

    Ayrıca Zayn Malik'in İngiltere'deki ailesinin de şarkıcının artık ABD'den ayrılıp, ülkesine dönmesi gerektiğini düşündüğü ileri sürüldü.

  • 7
    İddialara göre; Malik'in zor bir dönemden geçtiğini düşünen ailesi, onun artık yanlarına gitmesini istiyor. Ünlü şarkıcıya yakın kaynaklar, "Trisha'nın tek istediği oğlu Zayn'ı korumak. Bütün istediği bu." diyerek, durumu özetledi.
  • 8
    İŞİNE SON VERİLDİ

    Hadid ile ayrılığı çok konuşulan Zayn Malik'in, anlaşmalı olduğu ABD'li plak şirketinden kovulduğu da ortaya çıktı.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız