Nissan V2G

2030 model...

Haberler 08.12.2009 - 13:52

Japon otomobil üreticisi Los Angeles Otomobil Fuarı’nda fütürist V2G konseptiyle Tasarım Ödülü’nü kazandı. Konsept 2030 yılı için bir “Gençmobil” olarak düşünülmüş. Nissan bilgi vermeyi reddettiyse de, V2G’nin “biyoreçine emdirilmiş karbon nanotüp kumaş” teknolojisini kullandığını belirtti.

Los Angeles Tasarım müdürü Chuck Pelly’ye göre, “Bu yılın konseptlerinin ve tasarımlarının kapsamı, ilk eskizlerden son sunumlara varıncaya kadar, çok etkileyiciydi. Sonuçta iş, hangi ekibin en yaratıcı ve çözüm odaklı tasarıma sahip olduğuna dayandı. Nissan’ın tasarımcıları tutkuyla doluydu ve V2G tasarımlarıyla 2030 yılı için en üstün Gençmobili yaratmayı başardı".

Yarışmaya katılan modeller profesyonel tasarımcılar paneli tarafından, konseptin orijinalliğine, fütürist tasarım öğelerinin entegrasyonuna ve 2030’daki genç tüketicinin ihtiyaçlarına adaptasyon seviyesine dayalı olarak değerlendirildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız