Peugeot %100 elektrikli i0n modelinin ön siparişlerini almaya başladı

Firma i0n’un ön siparişlerini Kasım ayı itibariyle almaya başladı. Peugeot, Avrupa’daki otomobil paylaşım ve büyük filo projeleriyle ilgili olarak dokuz şirket ve kuruluş ile niyet mektubu imzaladı.

Haberler 26.11.2009 - 13:41

i0n modeli ile bireysel, ticari ve kurumsal müşteri kitlelerine yönelik “0” emisyonlu bir şehir içi ulaşım çözümü sunan Peugeot, bu şekilde ürün gamını otomobildeki yeni gelişmeler doğrultusunda biçimlendiriyor.

Özellikle lityum-iyon tipi akülerin kullanılması sayesinde elde edilen performansı ve 130 km’lik menzili ile bu otomobilin şehir içi ulaşım ve çevreye saygı gereklerini karşılayan etkin bir çözüm oluşturması öngörülüyor.

Peugeot’nun profesyonel müşteri kitlesine yönelik atılım politikası çerçevesinde, i0n şimdiden Avrupa’da dokuz şirket tarafından özellikle otomobil paylaşım çözümleri için benimsenmiş bulunuyor.

Bireysel müşteriler için, Peugeot’nun Almanya, İngiltere, İspanya, Fransa ve İtalya’daki internet sitelerinde ön siparişler açıldı.

Mitsubishi Motor Company (MMC) ile ortaklaşa geliştirilen i0n, geçtiğimiz Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız