Asensio'ya 150 milyon euro zam

Real Madrid Başkanı Perez, çıldıran transfer piyasası nedeniyle genç yıldızı Asensio'nun sözleşmesini uzatıp serbest kalma bedelini 350 milyon eurodan 500 milyon euroya çıkaracak.

Haberler Ntvspor 19.08.2017 - 12:25

Marco Asensio'nun Real Madrid'de son dönemde sergilediği performans dikkat çekici... 21 yaşındaki genç yıldızın Real Madrid ile 2022'de kadar sözleşmesi bulunuyor ve serbest kalma bedeli de 350 milyon euro.

Asensio'nun İspanya Süper Kupası'nda peş peşe oynanan iki El Clasico'da da gol atması sonrası Real Madrid Başkanı Perez düğmeye bastı. Son dönemde adeta çıldıran transfer piyasasını göz önüne alan Perez'in Asensio'nun serbest kalma bedelini 500 milyon euroya yükselteceği öne sürüldü.

Marca'daki habere göre Asensio'nun yıılık ücreti 3,5 milyon eurodan 4,5 milyon euroya çıkarılacak, sözleşmesi 2023'e kadar uzatılacak, serbest kalma bedeli de 500 milyon euro olacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız