Barcelona yine gole doyurdu: 4-2

La Liga'da lider Barcelona, 10. hafta karşılaşmasında Mallorca'yı 4-2 mağlup etti.

Haberler Ntvspor 08.11.2009 - 00:40

İSTANBUL - İspanya La Liga'nın 10. haftasında Barcelona ile Mallorca, Nou Camp'ta karşı karşıya geldi. Katalan ekibi mücadeleden 4-2 galip ayrılarak zirvedeki yerini korudu.

Karşılaşmaya iyi başlayan Barcelona, 10. dakikada öne geçti. Ibrahimovic'in şık topuk pasında topla buluşan Pedro, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi: 1-0

Konuk ekip 20. dakikada beraberlik golünü buldu. Kazanılan köşe vuruşunda ceza alanında boşta kalan Nunes, yaptığı kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu: 1-1

41. dakikada Barcelona bir kez daha öne geçti. Ceza alanında yaşanan pozisyonda kaleci Aouate 3 sert şutu çıkartmayı başarırken, son vuruşu yapan Pedro Barcelona'yı 2-1 öne geçirdi.

44'te Barcelona'nın Fransız yıldızı Thierry Henry ilk yarının skorunu belirledi. Pedro'nun kullandığı serbest vuruşta arka direkte Ibrahimovic topu kale sahasına indirdi. Henry yaptığı kafa vuruşuyla skoru 3-1'e taşıdı.

Barcelona ikinci yarıda oyunun yine hakimiydi. Kontrolü elinde tutan Katalan ekibi, 87. dakikada Ibrahimovic'in düşürülmesiyle penaltı kazandı. Vuruşu kullanan Messi, takımını 4-1 öne geçirdi.

Maçın uzatma dakikalarında konuk Mallorca Keita ile bir gol bulurken, mücadele Barcelona'nın 4-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.



Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız