Beşiktaş'a Belçikalı hakem

Beşiktaş'ın, Moskova'da 22 Ekim Perşembe günü oynanayacağı Lokomotiv Moskova karşılaşmasında Belçikalı Gumienny düdük çalacak.

Haberler Anadolu Ajansı 19.10.2015 - 14:53

UEFA Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden takımlardan Beşiktaş'ın, H Grubu'nda Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımıyla 22 Ekim Perşembe günü oynayacağı maçı, Belçikalı hakem Serge Gumienny yönetecek.

UEFA'den yapılan açıklamaya göre, Moskova'daki Lokomotiv Stadı'nda TSİ 20.00'de başlayacak Lokomotiv Moskova-Beşiktaş karşılaşmasında, Belçika Futbol Federasyonu'ndan Gumienny düdük çalacak.

Gumienny'nin yardımcılıklarını Jimmy Cremers ve Thibaud Nijssen üstleneceği karşılaşmada, Dirk Gilon dördüncü hakem, Bart Vertenten ve Wim Smet ise ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız