Aziz Yıldırım: En kötü zamanımızda 6-0 yendik

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray ile Kadıköy'de oynayacakları derbiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Haberler Ntvspor 17.11.2016 - 13:29

Galatasaray'a sahalarında 17 yıldır yenilmediklerini ve bunun artık bir "gelenek" olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, "Bu gelenek 17 yıldır sürüyor. Bundan sonra da devam edecek. Oyuncular ve teknik heyetle görüştük. Takımda herkesin morali yerinde. 'İyi oynayan kazansın' şeklinde bir temennim olmayacak; biz kazanacağız. Centilmence bir maç olsun. Galatasaray taraftarı ilk kez Kadıköy'e gelecek, taraftarımız da tahriklere kapılmasın" ifadesini kullandı.

Galatasaray'ı en kötü zamanlarından 6-0 mağlup ettiklerini belirten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Biz en kötü zamanımızda Galatasaray'ı 6-0 yendik. Kadromuzda 24 oyuncumuz var. Önemli olan taraftarlarla futbolcuların buluşup birlikte hareket etmesi. Bu olduktan sonra hiçbir şey sorun değil. Galatasaray taraftarının Kadıköy'e gelmesini biz istedik. Kulüpler Birliği'ne de bu konuda yazı gönderdik" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız