Fenerbahçe'nin başvurusu UEFA'nın gündeminde

Fenerbahçe Kulübü, Shakhtar Donetsk oyuncusu Fred ile ilgili UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu'na yaptıkları başvurunun UEFA tarafından gündeme alındığını açıkladı.

Haberler Ntvspor 30.07.2015 - 17:58

Fenerbahçe, Ukrayna ekibinde Fred'in daha önce doping yaptığı gerekçesiyle UEFA'ya başvurmuştu. Sarı-lacivertliler konunun akıbetiyle ilgili olarak bir açıklama yayınladı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"28 Temmuz 2015 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla oynadığımız UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu karşılaşmasında forma giyen, Brezilya ve İngiliz basınında yer alan haberlere göre, yapılan doping testlerinin A numunesinde yasaklı maddeye rastlandığı iddia edilen rakip takım oyuncusu Fred ile ilgili UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu'na kulübümüzün yaptığı başvuru UEFA tarafından gündeme alınmıştır.

UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu, konuyu 03 Ağustos 2015 tarihinde değerlendirmeye alacağını Shakhtar Donetsk ve kulübümüze bildirmiştir."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız