Fenerbahçe'nin cezası bu sezondan başlıyor

UEFA, Fenerbahçe'nin 2 yıllık men cezasının CAS tarafından onanmasını “memnuniyetle karşıladığını” bildirdi. Kararın ardından UEFA, olağanüstü toplanacak. Cezanın 2013-2014 dönemini kapsayacağı öğrenildi.

Haberler 28.08.2013 - 13:34

Fenerbahçe'nin UEFA Tahkim Kurulu tarafından aldığı 2 yıllık cezanın onanmasının ardından gözler yeniden UEFA'ya çevrildi.

Kararla ilgili internet sitesinden açıklama yapan UEFA, “Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin Fenerbahçe'ye verilen cezayı onama kararını memnuniyetle karşılamıştır” ifadelerini kullandı.

UEFA, yarın olağanüstü toplanarak sarı-lacivertlilerle ilgili son kararı vereceklerini belirtti.

Açıklamada, "Fenerbahçe'nin CAS tarafından onaylanan 2013-14 Avrupa kupalarından men cezasının UEFA Avrupa Ligi'ne etkisi konuşulacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Buna göre; Avrupa Ligi kuralarının dışında kalan sarı-lacivertli ekibin yerine katılacak takım belli olacak.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız