Hertha yerini korudu

Hertha Berlin, Bundesliga'nın 24. haftasında Bayer Leverkusen'i Ukraynalı futbolcusu Andrey Voron'in tek golüyle 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü.

Haberler 15.03.2009 - 00:58

Bundesliga'da ilk sırada bulunan Hertha Berlin, Bayer Leverkusen'i 50. dakikada Voronin'in attığı golle 1-0 mağlup etti.

Bu galibiyetle Hertha Berlin puanını 49'a yükseltirken, deplasmanda ligin zayıf takımlarından Bochum'u 3-0 yenen Bayern Münih de 45 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Bochum-Bayern Münih karşılaşmasının ilk golü 32. dakikada Brezilyalı oyuncu Ze Roberto'dan geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Bayern Münih lehine sonuçlandı.

Bayern'de Lukas Podolski 49. dakikada bir penaltı atışını kaçırdı. 48. dakikada Bochum'lu oyuncu Marc Pfertzel kırmızı kart görerek oyun dışında kalırken, 60. dakikada Philipp Lahm durumu 2-0 yaptı. 90. dakikada Demichelis maçın skorunu belirleyen 3. golü atarken, bayern sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Kendi sahasında Schalke'yi 4-3 yenmeyi başaran Wolfsburg 45 puanla ligde üçüncü sıraya yükselirken, Eintracht Frankfurt ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Hoffenheim 43 puanla dördüncü sıraya düştü.

TOPLU SONUÇLAR
Hertha Berlin - Bayer Leverkusen: 1-0
Hannover - Borussia Dortmund: 4-4
Karlsruhe - Arminia Bielefeld: 0-1
Köln - Borussia Mönchengladbach: 2-4
Eintracht Frankfurt - Hoffenheim: 1-1
Bochum - Bayern Münih: 0-3

BUNDESLİGA PUAN DURUMU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız