Lemerre 6 yıl sonra ilk kez!

6 yıl sonra ilk kez bir televizyon kanalına röportaj veren Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Roger Lemerre başkent ekibindeki hedeflerini anlattı. NTV Spor canlı yayınına katılan tecrübeli teknik adam, kendisiyle birlikte göreve gelen Ümit Özat'la Ankaragücü’nü üst basamaklara çıkarmak istediğini söyledi.

Haberler Ntvspor 09.01.2010 - 01:06

Turkcell Süper Lig'de ilk yarıyı 15. sırada tamamlayan Ankaragücü ikinci devreye ünlü Fransız teknik adam Roger Lemerre yönetiminde hazırlanıyor.

6 yıl sonra ilk kez bir televizyon kanalına röportaj veren Ankaragücü'nün yeni teknik direktörü Roger Lemerre başkent ekibiyle ilgili planlarını NTV Spor'a anlattı.

Ünlü Fransız teknik adam Türk futbolundan, A Milli Takımın eski teknik direktörü Fatih Terim'e kadar birçok konuda önemli açıklamalar yaptı.

Fransız teknik adamla birlikte yayına katılan Ankaragücü'nün yeni antrenörü Ümit Özat ikinci yarıyı ilk 10 takım arasında bitirmek istediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız