Safina abisini dinlemiyor

Kadınlarda dünyanın 1 numarası Rus Dinara Safina, "Abim Marat'a kalsa 1 saat idman yeterli. Ama ben 4 saatten aşağı çalışmıyorum" dedi

Haberler 22.05.2009 - 19:23

Dinara Safina, kadınlarda dünyanın 1 numarası. Bunun yanında Marat Safin gibi büyük bir yıldızın kızkardeşi. Ama abisini çok sevmesine rağmen onun her dediğini yapmıyor.

"Abimin 2000 yılında Sampras'ı yenerek kazandığı Amerika Açık finalini seyrederken hala ağlıyorum. Ondan tavsiyeler alıyorum. Bunları genelde değerlendiriyorum. Ama her zaman değil. Ona kalsa tenisten zevk almak yeterli. 1.5 saatlik bir antrenmanla idare edebiliyor. Ben daha farklıyım. Kısa bir idman bana göre değil. 4 saatlik antrenmanlar yapıyorum" diyor dünyanın 1 numaralı kadın raketi.

Safina, ilk turda Britanyalı Anne Keothavong ile karşı karşıya gelecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız