Shaq 2 ay yok

Cleveland'da Shaquille O'Neal şoku yaşanıyor. Perşembe günü Boston maçında elinden sakatlanan yıldız pivot yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak. Cavaliers yönetimi de, Washington'a takas ettiği zydrunas Ilgauskas'ı geri çağırmayı gündemine aldı.

Haberler Ntvspor 01.03.2010 - 12:06

Shaquille O'Neal'in sakatlanması Cleveland'ın tüm hesaplarını alt üst etti. Geçtiğimiz perşembe gecesi oynanan Boston maçında elinden sakatlanan yıldız pivot'un bir operasyon geçireceği belirtilirken, tecrübeli oyuncunun playoff'lara kadar takımdan ayrı kalması bekleniyor.

Takas döneminde zydrunas Ilgauskas'ı Antawn Jamison karşılığında Washignton'a gönderen Cavaliers'da, koç Mike Brown boyalı alanda Anderson Varejao'ya ilk beşte yer verip, Brezilyalı pivotun yedeği olarak da Leon Powe'u kullanabilecek. Ancak kulübe yakın kaynaklar, geçtiğimiz hafta Washington yolunu tutan Ilgauskas'ın transfer döneminin son günü olan 22 Mart'tan önce yeniden Cleveland'la sözleşme imzalayabileceğini ifade ediyor.

Geçireceği operasyon sonrasında yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak olan Shaquille O'Neal'in, playoff ilk turunda dahi Cleveland forması giyemeyebileceği belirtiliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız